Idag lastade Carro in Ingrid i transporten och drog iväg till veterinärkliniken då vi valde att anlita hovslagaren där. Ingrid blev varmskodd och uppförde sig som den pärla hon är. Hovslagaren berömde Ingrid som var jättesnäll trots att det var varmt, fräste och luktade lite konstigt. Inga bekymmer med Ingrid som accepterade allt. Ingrids veterinär kom förbi hovslageriet och Carro kunde meddela att Ingrid fungerar som vanligt igen och suger efter hinder som hon gjorde tidigare. Veterinären gick även se en liten filmsnutt och hon tyckte I frid såg fin ut. Carro har även anmält sig till tappskokursen på kliniken som Ingrids hovslagare och veterinär håller i januari. Det kommer även bli en fortsättningskurs senare som jag hoppas Carro också går. Som jag sa till Carro: BE körkort 2023, tappskokompetens 2024. Det gäller att hela tiden utveckla sig själv! 
Vi har fått mängder av snö de sista dygnen i Umeå. I morse tog sig inte bilar ut från parkeringen vid mitt hus. Känns galet hur fort tiden går. Om mindre än en månad vänder det och dagarna kommer att bli längre. Som jag längtar! 
I helgen som var trodde jag det var skyltsöndag. Jag och Minette var ner på stan men inte var det någon skyltsöndag! Vi hade en trevlig stund på stan för höjdpunkten var när Minette bjöd på lunch på GP där jag åt en underbart god svampmacka!       
(null)

(null)

(null)

(null)