I helgen har vi varit i Piteå och tävlat dressyr. Just denna tävling var något vi har siktat in oss på hela året. Första tanken var att hålla Carro borta från brännbollsfesten, vi har inte råd att vara på alla aktiviteter som lockar. Nu är ju brännbollen helgen som kommer om jag är rätt informerad men det blev ingen biljett till någon yra i alla fall. 
 
Jag tog ledigt både torsdag och fredag. Torsdagen gick åt till att bland annat städa bilen. Jag vill inte åka iväg med bilen en helg och den ser ut som ett bombnedslag redan innan vi lämnat Umeå: Nej bilen ska vara välstädad och lukta rent och fräscht. Normalt kollar jag under huvven ett varv och då särskilt oljan men det struntade jag i denna gång då bilen är nyservad. Vi kunde i alla fall lämna Umeå på fredag förmiddag i en bil som var skinande ren på utsidan och välstädad invändigt. Första starterna i Piteå var inte förrän fredag eftermiddag vilket var väldigt behagligt. Det blev i alla fall en tidig morgon där den supergulliga och engagerade Rebecka kom och hjäpte Carro att fläta och knoppa Rindi. Gillas mycket och flätorna och knopparna satt som pansar. Marie, Wilma och Prinsen åkte i karavan med mig, Carro och Rindi och vi anlände till Piteå ridklubb i god tid. Piteå bjöd på ett sagolikt varmt och vackert väder och båda ponnyerna hade fått plats i Piteås permanentstall som var behagligt svalt. 
 
På fredagen var Carro och Rindi anmälda till både LC och LB där helgens bästa resultat kom i LB:n där resultatet blev 66,9 %. Där och då kändes det som att hela helgen var räddad då mina fina hjärtan redan levererat. Jag hoppas och tror att Carro också tyckte det. Jag skriver inte allt för mycket detaljer utom att alla ritter var över 61 %. Vi som var på plats skojjade lite om att Carro var uppgraderad till Carro 2.0 och med det menas att det har gått frammåt i massor på slutet och Carro har börjat rida "på det nya roliga sättet". Dressyr är en bedömningssport och självklart kommer resultaten att gå upp och ner men i huvudsak är jag nöjd om Carro rider på ett snyggt och sätt och plockar fram det bästa hon kan ur Rindi utan att försöka sig på tråkiga genvägar som blir senvägar i längden. 
Jag tycker Carro red jättebra och hade god koll på den pigga och ivriga Rindi. Särskilt spännande blir det efter galoppen men Carro tyglade ponnyn riktigt bra hela helgen. Som belöning fick min duktiga ryttarinna ett par nya Equiline tävlingsridbyxor som var riktigt snygga. 
 
Jag har tagit massor med bilder som jag sitte rmed just nu. Jag sorterar ut dom dåliga och sparar ned de som blev bättre efter jag redigerat. Det tar en väldig tid. I detta inlägg nöjer jag mig med att lägga ut dom alldeles extra fina korten som är fotograferade av Jennie Hjalmarsson. Stort tack för bilderna!