Idag har varit en bra dag. Jag släppte ut hästarna  06:00 och innan 07 var det mockat och bytt vatten i boxarna. Lunch med Minette och Anton på restaurangen på jobbet (Minette gör sin sista dag på praktiken på Ume BRÅ) och kvällen inleddes med att Bettan bjöd på middag ute i Tavelsjö. Vi avnjöt magiskt goda pizzor och jag blev så mätt och belåten samtidigt som det alltid är trevligt att umgås med Bettan. Jag vet inte om jag blir arresterad nu men jag "lånar" Bettans bild från Instagram på mig. Den observante ser Cola i glaset en fredag kväll och jag kom hem i bra tid så jag hinner vila upp mig inför helgens kommande drama. 
 
I går var jag och Minette förbi Backens kyrkogård och tände några ljus. Det kändes högtidligt och som vanligt en stark närvaro av mormor som vakar över mig. Rosorna jag planterade i somras hade blommor och knoppar. Helt galet den 29 oktober i Umeå. Jag har alltid älskat rosor och jag vet inte hur många krukrosor hag räddat undan en säker för tidig död i en kruka med torr jord hos mig. Efter ett par dagar har jag planterat ut dessa där min stig varit för att till min stora glädje se den livskraftiga blomman på nytt gro år efter år. 
Nu dags att snart sova inför en helg som kommer att spenderas på Hippologum då vi har hemmatävlingar. Carro och Ingrid ska hoppa 1,0 meter samt 1,10. Det ska bli spännande. 
Avslutar med en bild på Minette och lille Alfons som är den nyaste familjemedlemmen. Alfons är 4-5 månader och så väldigt söt.