I onsdags var det inte långt ifrån en eldsvåda i Backmans våning på Skeppsbron. På onsdag kväll var Carro sådär tonårsdryg så jag fick ett sammanbrott och lämnade henne hemma och åkte själv till stallet. Onsdagar är min fodringskväll och jag var trött och slut innan och jag var inte nöjd att göra allt i stallet själv men hellre det än en sur tonåring med till stallet. Jag mockade hagen, kan faktiskt inte lämna den en enda dag och jag kan stolt säga att de sista dagarna i februari är här och Rindis hage är helt ren från bajs! Det är första året jag hållit efter hagen varje dag under hela vintern. I vanliga fall är jag en av dom som får kärra ut 48 kärror skit ur vårhagen och alla som gjort det vet hur tungt det är med blött bajs och lera. I år blir det andra bullar! Med andra ord inget jobb alls med vårbruket i hagen. Nåväl över till onsdagen igen. Jag fixade allt med Rndi och jag skyndade mig verkligen denna onsdag då jag lovat att hämta Minette från jobbet på Avion och skjutsa hem henne. Det var ganska dåligt väder och jag tänkte jag skulle vara snäll och skjutsa. Av någon anledning hade jag eld i baken hela kvällen och när jag släppte av Minette på Hedlundavägan var det nåt som sa mig att jag skulle snabba mig hem. Inget gå in och vara trevlig hos MInette och Anton utan jag satte fart hemmåt. Kommer in i hallen hemma och fortsätter längre in i lägenheten. Hittar en chokladask på ett bord, Carro hade skrivit förlåt och I love you på chokladasken och inte nog med det! För att göra det extra fint hade hon tänt ljus! Det var bara det att ljusen hade brunnit ner och var i nivå med ljusmanchetterna! Hade jag kommit fem minuter senare hade det brunnit! Jag fattar inte att det inte redan tagit eld faktiskt. Så nära var det! Carro själv satt i sitt rum så hon hade ingen aning om det drama som var på gång. Jag kunde inte bli arg men vi har kommit överens om att inte tända ljus när inte jag är hemma. Nedan: Denna söta chokladas hittade jag hemma. NI ser även ljusmanschetten på ljuset, det var VÄLDIGT nära....... Bara lite ovanför ljusen på väggen hänger min Picasso. Tur inget hände. 
 
 Igår jobbade jag på dressyrtävlingen mellan 08-14:30 som speaker vilket gick bra. Jag såg ju tävlingarna så jag klagar verkligen inte. Idag hade jag dock inte tid med stallet på eftermiddagen för innan det var jag och Carro ut till Anders i Ström där jag stängde 2016, vi gjorde momsdeklarationen och skickade in den till Skatteverket med bankid. Snacka om smidigt. Det gick snabbt och enklet och jag är i princip klar. Nu är det bara avskrivningarna kvar att boka in sen kan deklarationen sammanställas. Känns helt okej att vara färdig med 2016 i så god til vill jag lova! När vi var klara vankades fika och jag får nästan skämmas efter att Carro tryckt i sig fyra bullar från kakfatet :) Carro längtar verkligen till Ström i sommar och hon pratar redan nu om vilken dag vi ska åka dit. Tjejjerna hade så fantastiskt roligt i fjol med tidiga morgon ridturer, nattliga ridturer, musiclyvideor, fotoshoots och jag vet inte allt vad dom höll på med. Jag vet bara att vissa dagar hämtade jag några ungar, tog in dom till stan, bjöd på Max och skjutsade sedan tillbaka dom. Kan tänka mig att dom där sommardagarna är minnen för livet. Nedan::Hos Anders idag, Carro håller i "kontorskisse". Katten kallas så av mig sedan hon en gång för länge sedan helt enkelt la sig mitt över alla papper när jag satt hos Anders och bokförde. 
 
 Efter Ström åkte vi förbi Hööks då Carro behövde en ryktsten till Rindi. Självklart var vi tvungen kolla rean och det fanns kvar en enda jacka i stolek small, en sån där jacka jag köpte för några veckor sedan. Naturligtvis var jag tvungen köpa denna vinterjacka till Carro och även om vi nu går mot vår har vi varsin fin vinterjacka när vintern återvänder nästa säsong. Det gläder mig att Carro vill se ut som mig! Efter Hööks var det hög tid att åka ut till HIppo och sköta om Rindi. Jag började med att mocka hagen och Rindi visade tydligt att hon ville följa med mig och skottkärran in så då fick hon göra det. Carro hade hunnit mocka klart boxen när jag kom in med ponnyn. Nu när Rindi har skrittvila så utnyttjar vi tiden till att lära henne stå i spolspiltan och det går ganska bra. Idag blaskade Carro av ponnyn med vatten och sen sköljde Carro benskydd i spolspiltan bredvid som var ledig och Rindi var mest bara nyfiken på vattnet som skvlade på andra sidan väggen. Det gick bra men jag märker att Rindi blir less att stå länge i spolspiltan. Till slut fick hon nog och började gräva med framhovarna som i protest. Vi tog tillbaka henne till boxen där det fanns eftermiddagshö, ponnybuset var väl hungrig. Klockan var närmare sex när vi var klara och då ville Carro gå på Umeå Ryttarförenings årsmöte så vi blev kvar på Hippo ett par timmar till.