Idag har Carro och Ingrid varit i Lurbo på tävling. Lurbo ligger någonstans i Uppsalatrakten och Carros klubbkompis erbjöd Carro och Ingrid att åka med i hästbussen. Sagt och gjort så bestämde sig Carro för att åka dit. På grund av att hon skulle åka själv denna gång utan mig eller Minette så valde Carro att starta i avdelning B. På så vis skulle hon hinna gå banan och sen göra i ordning Ingrid, rida fram och fixa framhoppningen i ett svep. Hade Carro blivit inlottad att starta bland de första i avdelning A hade det blivit bekymmer utan groom. Jag provade lasta Ingrid i en B-kortsbuss i Umeå i fjol då Ingrid på så sätt skulle locka in en mer svårlastad häst i bussen. Det tog ett tag innan Ingrid gick in i bussen då. Med detta i minne så tänkte vi inte chansa med att lasta in hästen i bussen om Carro skulle gå banan, nä då fick det bli avdelning B idag istället. Det passade bra då Carros klubbkompis också skulle starta 1,10 avdelning B. Jag har inte hört något från Carro sista dygnet så jag tog för givet att allt var ganska bra nere i Gävle. 
 
I gårkväll var jag med Minette och Anton på Avion shopping. Kul att strosa runt med ungdomarna och småhandla lite nödvändiga saker. Bland annat köpte jag ett TV stativ då jag snart kommer att ha en större TV hemma än min 42 tum. Tror det är 42 tum men nu blir det en större TV då jag får MInette och Antons gamla då dom köpt en ny. Ska bli kul att få en "stor-TV". 
 
Idag har det varit jättefint väder över Umeå, jag tog en promenad ner på stan då det var slut med diverse smink i sminkväskan. Passade på att handla med en smörgåstårta hem som ska med till min pappa i morgon. Pappa har fyllt 85 år i veckan så i morgon åker jag, Minette och Anton och hälsar på honom. Pappa hade önskemål om en smörgåstårta och då får han det. Var bra att jag kunde distrahera mig med vissa uppgifter idag än att slaviskt sitta och kolla Equipe hur det gick på hopptävingen. Förvisso hade jag appen igång när Carro hoppade men jag vågade knappt titta, önskade ju så gärna att dom skulle få till en felfri runda och det blev en nolla! Så roligt! Det tog inte lång stund efter rundan innan Carro ringde hem. Ingrid hade visst varit busig på framhoppningen. Hästen brukar hoppa och studsa och det är för att hon tycker det är så roligt att hoppa. Tyckte när jag såg filmen Carro skickade att Ingrid var lugn och fin inne på tävlingsbanan. 
 
Medans Carro var i Uppsala och hoppade var Adam med Strömsbro laget i Orsa och spelade hockey. En bra dag för honom med då Strömsbro vann över Orsa med 1-4 och en bra målvaktsstatistik på Adam!