Jag fattar inte vad som hänt eller jo det gör jag. Rindi hoppar frutkansvärt bra nu, jag har aldrig sett henne hoppa så här tidigare. Nu flyger Carro och Rindi över 110 och det ser inte ens jobbigt ut eller som att Rindi tar i så där vansinnigt mycket. Tidigare har jag tyckt att oxrarna varit breda om dom varit typ några decimeter, nu står dom hinderstöden brett isär och bommen ligger högt och jag känner mig trygg! Det kunde jag aldrig tro tidigare. Med hjärtklappning och svindel på träningen och jag satt inte ens på hästryggen själv och nu så känner jag mig trygg! Vi har så mycket att tacka Veronica för ococh det är så grivande att rida i hennes gäng. Jag hoppas att detta bara är början, vi kan få en riktigt rolig säsong 2019 om ponny och unge får vara friska. Jag är ingen expert inom hoppningen men nog fasen ser jag att Rindi hoppar genom hela kroppen och jag har sett ponnyer med sämre teknik. Bilden nedan är klickbar från lördgens hoppning. 
 
Städa bland "vänner" då? Jag har blivit så gammal att jag tar ingen skit längre. I somras var jag tyvärr tvungen att ta avstånd från folk från mitt förflutna. Jag trodde det skulle bli en time-out men det har visat sig ha blivit ett riktigt break. Jag är rätt stolt att inte fört skit vidare vilket jag borde bli högaktad för istället för så gott som spottad på. Jag skulle aldrig svamla vidare för att själv komma i bättre dager, då städar jag hellre bland mina kontakter.Jag har hellre få riktiga vänner jag kan lita på till hundra procent än många bekanta. Jag har inga behov att vinna tävlingen med "flest vänner på facebook" eller "flest följare" på instagram. Jag kommer städa bland bekanta där jag inte är intresserad av vissa i mitt flöde längre. 
 
Jag ska snart på kontroll. Jag säger inte siffran före men det är en siffra siffra kontroll. Ni får gissa vad det handlar om. Jag pratade med en god vän ikväll (hon gillar mina inlägg) och under samtalet blev jag väldigt orolig. Vad fasen händer om jag blir inlagd? Jag har inte tid med det då jag är mitt mellan två lägenheter. Det finns abslut inte tid till nåt ligga-på-sjukhus-för-utredning-du-måste-få-ner-alla-värden-din-kropp-är-i-katastrof. Jag är faktiskt bekymrad. Snälla doktorn, om ni släpper ut mig härifrån lovar jag att komma tillbaka om ett halvår med toppvärden! Kanske kan jag köpa mig ut eller muta mig ut från vårdcentralen? 
 
I går var jag, Carro, mamma och Antons pappa Kurt ut och åt middag på Amango och sedan åkte vi förbi nya lägenheten då mamma inte sett den ännu. Några kartonger är flyttade i helgen. Det kommer verkligen bli en ordentlig utrensning i gamla lägenheten. Aldrig mer en loppisbod i mitt hem. 
I fredags var Carro ut med Alicia och Saga H på Pinchos och sen på Megazone. Carro dök upp i sovrummet 03 och sa att dom var hemma. Kul att göra något annat än bara vara i stallet men det får inte bli någon vana med såna där partykvällar. Båda Alicia och Saga står också uppstallade på Hippo och denna vecka ska Carro ta hand om Alicias häst då hon utanför stan under lovet. Känns lite konstigt att Carro om några månader ska välja till gymnasiet, det går ganska bra i skolan just nu i alla fall. En kväll förra veckan var Carro hos Alicia och pluggade matte. Det ska bli oerhört intressant att se resultatet från matteprovet som var ett par dagar efter den där pluggkvällen. Carro sa att hon fattat allt och gått långt tidigare än provtiden var. 
 
Förra helgen red Carro och Rindi en hoppclinic för ridskolan. Det var en välbesökt clinic där det ställdes många bra frågor som Veronica och till viss del även Oskar svarade på. Det var Carro samt systrarna Hansson som red i clinicen. Carro tyckte att det var roligt. Nedan bilder från clinicen.