I helgen har det varit ponnyhoppning på Hippo och det var en tävling dit vi var anmälda men strö då Rindi varit lite krasslig i veckan. Inte schysst mot ponnyn att kräva att hon ska prestera när vi vet om att hon varit lite hängig. Jag träffade vår utsläppare Irina i stallet i fredags eftermiddag och hon sa att Rindi inte varit som vanligt. Irina bekräftade att det verkligen inte varit helt hundra. Carro var tävlingssugen men denna helg var vi bara funktionärer istället. Jag har varit i sekretariatet som vanligt och Carro har varit veterinärassistent, utsläppare, banpersonal och varit med på prisutdelning som fanbärare. 
 
Det har blivit lite ridning på Rindi i alla fall och Ingrid vilar ju på grund av vrickningen. Nu har svullnaden gått ner nästan allt och värmen är borta, metacamkuren pågår tio dagar och sen är det återbesök. Vi hoppas på positiva besked vid återbesöket. Nu är det fix och mys med Ingrid och nu när jag börjat lära känna henne så kan jag bara säga att det är en otroligt trevlig och vänlig häst. Jag till och med ser i hennes ögon hur vänlig och go hon är! 

I går ringde pappa och undrade var vi var. Han och Birgitta var i Umeå och tänkte komma och hälsa på varvid jag snabbt fick säga att vi var på Hippologum och att dom skulle komma dit. Stor panik då dom inte vet att vi köpt storhäst. Törs typ inte säga något då pappa tidigare inte varit så nöjd med att vi har häst. Dock har det väl ändrats de senaste åren men jag vill inte utmana ödet och oroa honom om vårt utökade ansvar praktiskt och ekonomiskt. Nu blev det så att Andrea Waller med butik hade försäljning på Hippologum vid tävlingarna och precis när pappa och Birgitta steppade in på Hippo så hade Carro gjort affär på en förbygel som tydligen Rindi både behövde och ville ha. Vi har en ganska ny förbygel som vi köpte för ett tag sedan när det var tävling på Hippo men jag minns inte vilken butik som då var där. Nåja, tydligen ska Ingrid ha den förbygeln (Prestige) och Rindi sa att hon behövde en Equiline som då köptes i går. Stor panik och jag klöste desperat på prislappen för att eliminiera bråk?! men jag vet inte riktigt vad som hände men jag trasslade mig ut i foajën och försökte se ut som att jag var ute i nåt tävlingsärende. Pappa, Birgitta, Minette och Carro gick upp till cafeterian för att fika medans jag stack till sekretariatet och knölade ner förbygeln i en kasse. Innan jag lämnade ungarna förmanade jag dom att OM morfar skulle få veta nåt om nya hästen fick dom under inga omständigheter tala om vad hon kostade. Eller jo. 15 000 kr. Morfars besök gick bra, han och Birgitta tyckte fikat i cafeterian var gott. Min pappa som verkligen inte är någon pysslare hade knåpat ihop en tavla med bilder av katten Ronja som han ramat in. Så gulligt! Se foto nedan :) 
 
Idag var det åter en tävlingsdag och åter var vi in i shopen hos Andrea. Ett schabrak fullkomligt skrek "Carro & Rindi" och jag riktigt skakade när jag gick ut ur shopen med schabraket och en spray som ska vara antistatisk. Ett impulsköp på 1400 kr en vanlig söndag. Skjut mig! Allvarligt talat blir jag rädd för mig själv. Vad är jag kapabel till? Det känns som alla spärrar är borta. Det är mycket pengar och lägg därtill att vi har 300 schabrak. Herregud, vad håller jag på med? Okej, det var ruggigt snyggt i marinblått med en rosa bård. Undra om det inte var Equiline det också? Fasen jag borde få nån premie snart?!? Eller låsas in. När jag ser det assnygga schabraket inser jag hur snyggt det kommer bli till Carros tävlingskavaj som hon köpte av Olivia. Den är marin med spröjs och detaljer i lila. Schabraket med rosa kommer bli jätte snyggt till den kavajen. VI har faktiskt anmält oss tlll en hoppning i Ammerån. Det är dagens skjut mig igen del två. Vi har alltså tänkt åka till Ammerån som ligger mellan Sollefteå och Östersund för att hoppa två klasser...... Vi var ju där i somras och tävlade dressyr och det var en fantastiskt mysig plats och en rolig resa. Inlägg från Ammerån och den tävlingen med bilder finns HÄR: Bland annat finns bild på kavajen som jag tror kommer bli så snygg till schabraket :) 
 
Dagen på Hippo avslutades med att båda hästarna blev omvårdade och vi sprutade på antistatisk medlet på dom. Jag avskyr verkligen att dra av täckena från deras ryggar och det fullkomligt sprakar om häst och täcke. Täcket är så elektriskt att det står själv på golvet ett tag. Rindi kan vara livrädda för oss människor i perioder när vi ger varandra stötar. Slut på problemet nu? Efter stallet idag åkte vi hem och jag har ägnat kvällen åt att vara i tvättstugan, dammsuga och diska. Syns knappt nån skillnad här hemma. Minette och Anton ska hjälpa mig köpa hem IKEA möbler, bland annat en garderob till Carro och Billybokhylla med dörrar till mig som jag ska ha i sovrummet till förvaring. På bokhyllan som är nån meter hög ska jag ställa tv:n. Oj vad jag längtar till lägenheten är klar. Tanken är väl att jag ska kunna vara hemma från stallet nån gång också så jag hinner plocka och fixa bland fortfarande ouppackade flyttkartonger.