Idag har det varit riktigt fint väder i Umeå. Detta hindrade inte att jag vaknade med huvudvärk vid åttatiden i morse. Jag klev upp och trodde huvudvärken skulle ge med sig om jag fick en kopp kaffe. Inte då. Rev igenom spisfläktsskåpet efter den där asken med nyköpta Alvedon. Fanns inte där men istället hittade jag ett rör Treo.
 
Minette och Anton var på väg från Vindeln på förmiddagen och vi allesammans åkte ut till Surf mitt på dagen. Jag trodde huvudvärken skulle ge med sig om jag fick frisk luft men inte det heller. Tvärtom började jag må lite illa vilket jag ibland kan göra om jag får huvudvärk åt migrän hållet. 
 
Jag gjorde bort stallsysslorna medans Minette och Anton var ute på promenad med den alltid lika pigga Rindi. Längst ned i detta inlägg kommer en bildbomb från denna vädermässigt underbara dag. Minette avslutade passet i ridhuset och det är väldigt roligt att se Rindi så positiv när hon får galoppera runt i ridhuset med Minette i lätt sits i sadeln. De små öronen är spetsade frammåt och jag ser riktigt hur kul Rindi tycker det är!
 
Väl hemma var jag in på Ica för att köpa lunchmat samt fika då Widmarks skulle komma förbi. Först tänkte jag ställa in fika då jag mådde lite illa av huvudvärken. Det är alltid trevligt att träffa Antons föräldrar så hell med huvudvärken. 
 
Hann bara in på gården med min påse så kom Widmarks, fixade fika och hade tänkt göra varmkorv till barnen men Kurt hade med paj till barnen vilket dom nog föredrog så det var paj/saffransbröd och pepparkakor med kaffe och julmust runt bordet. Och jag fick en present! Jag fick en snöflinga med belysning att hänga i fönstret. Gissa om jag blev glad! Precis en sån hade jag sett i en butik på stan förra fredagen och då tänkte jag: -Jädrar vilken fin fönsterbelysning! En sån ska jag köpa. Dagen efter tvärstannade jag när jag kom in i Widmarks vardagsrum i Vindeln. Där i fönstret hängde en sån snöflinga jag sett på stan kvällen innan. Så himla fin! Någon måste ha märkt min gillande reaktion för idag gick jag precis en sån av Kurt och Agneta. Oj så glad jag blev! Sen hängde Kurt upp den i mitt köksfönster också vilket inte var gjort på en gång då det inte fanns några krokar att hänga flingan på. Men Kurt löste allt. 
 
Jämt är det nåt som luktar i lägenheten och jag har känt en konstig doft i köket de senaste dagarna. I dag lokaliserade min känsliga näsa doften till köksskåpet. Nån har ställt in en tillbringare med blöta riskorn i detta skåp. Jag brukar använda en tillbringare när jag ska skölja ris innan jag kokar det. Några riskorn blir alltid kvar i tillbringaren så det var alltså detta som hamnat i köksskåpet utan att först ta vägen via diskmaskinen. Hoppas inte fikagästerna kände lukten :/ 
 
Har fortfarande ont i huvvet så det blir en tidig kväll. Har en laddning tvätt i torktumlaren och den fungerar inte som den ska. Kändes väldigt jobbigt att ta hand om en massa fuktig tvätt nu.
Carro har blivit förkyld. Hon snorar och har jätteont i halsen. Vi är två sjuklingar hemma nu. Minette åkte till Vindeln ikväll med Widmarks. 
 
Här nedan kommer dagens Minette & Rindi som bildbomb. Längst ner min fina present - snöflingan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och mina fina present!