Det blir kallare och kallare ju längre in i hösten vi kommer och snart är det dags att leta fram isskrapa, motorvärmarkabel och kupévärmaren igen. Det var ju nyss jag städade bort dom där prylarna från bilen känns det som. Jag packar på hemmavid i maklig takt än så länge. Varenda pryl som passerar mina händer innebär ett beslut i att spara, slänga, sälja eller ge bort. Jobbigt läge med andra ord. Vi har fått tillåtelse att lägga in klickgolv i nya lägenheten vilket är jättera då den befintliga golvmattan inte är så fin. Det var ganska enkelt att välja klickgolv.då jag helt enkelt vill ha exakt likadant som Minette och Anton har i sin lägenhet. Minette är sällsynt säker på stil och heminredning så jag plankar det golv hon själv valde tillsammans med Anton. Vad händer tror ni? Jo golvet fanns inte i Umeå och dessutom är golvet utgående vara. I Sundsvall däremot fanns över femtio paket i lager och mina snälla fina ungdomar Minette och Anton åker ner dit och köper golvet åt oss! Jag blir gråtfärdig att nån gör det här för mig! Jag är så glad och längtar till vår nya lägenhet. Tack finaste Minette och Anton för det ni gjort för oss idag! 
 
Elegnat ek heter golvet som kommer ligga i mitt och Carros sovrum. Vi ska även lägga i kök och hall och det blir nåt åt det här hållet:
 
 Jag älskar verkligen min säng men den har blivit lite skamfilad då Ronja tyärr vässat klorna en gång för mycket på den. Dessutom är sängen blå vilket inte passar sig i min nya lägenhet. Nej grå ska det vara och av den anledningen ska jag köpa en sängkappa men inte en sån där rysch-pysch utan en mer stilenlig med raka linjer, typ hotellkänsla. Sänggaveln som hör till sängen och således är blå den också kommer att kläs grå. Jag har sen tidigara handlat rosa gariner och såna där stora hotellkuddar med matchande kuddfodral i rosa. Denna snygga sängkappa hittade jag på mille-notti.com. Det är på sånt här vi nu lägger pengar och inte ponnytävlingar :) 
 
Annat som hänt sen sist är att vi har hopptävlat, jag har varit sjuk och vi har även hunnit med en 55-års middag. Middagen var jättetrevlig och intogs på Droskan då vi firade Antons pappa Kurt som fyllde 55 år samma dag. Efter middagen åkte vi till Storgatan där smakades på tårta med Coca-Cola under presentöppning. En jättetrevlig kväll som inte heller blev så sen. Jag känner mig inte bra från förkylningen ännu. Det gör ont i gommen och jag tror det har att göra med snor i bihålorna. Nu har jag även ont i huvvet och jag hoppas verkligen att jag är kvitt huvudvärken i morgon då jag verkligen inte har tid med någon sjukdag. Har redan haft 1,5 dag i och med förkylningen. Det är supermycket att göra på jobbet just nu så timeingen att dra på sig förkylning och huvudvärk är verkligen inte bra. Har varit kass i magen också vilket kan ha att göra med virus eller att jag druckit hostmedicin och klart överdoserat vad som är en nyttig dagsdos. Det spelar liksom mindre roll när jag håller på hosta sönder och det gör ont i revbenen. Det verkar också som att Carro har fixat sig lite jobb en kväll i veckan vilket är bra så hon får tjäna lite egna pengar framöver. 
Kommer Rindiinlägg inom kort. Hade hoppats få lite bilder från Övik men jag vet inte vad som händer. Jo det händer ingenting och får inget svar från den jag trodde fotade. Synd, hade jag vetat det här hade jag fotat själv istället. Kan säga att det blev ingen placering (första utanför) men hade bommen i omhoppningne legat kvar hade det blivit seger med över tre sekunder. Jag kan inte annat än skratta. Hade Carro tagit en halvhalt hade kanske bommen legat kvar och en marignal med hälften hade varit stor den med. 
Nu låter det som att Carro är klar i badrummet så det blir min tur att duscha. Jag fryser och har ont i huvvet och magen så det ska bli skönt att få sova snart.