Det är verkligen mycket nu med tränigar och tävlingar med både pöonny och storhäst men det är bara att vara glad så länge ungar och hästar är friska och vi kan vara med. Jag gör i princip inget annat än jobbar och är i stallet. I fredags gick jag i alla fall på semester och har nu flera lediga veckor tills jag börjar igen den 19:e augusti. Det verkar vara tävlingar i princip varje helg fram till dess. 
 
Jag började semestern med att vara till Vindeln där det var storhästhoppning och Ingrid skulle starta en meter. Vi fortsätter med planen att hoppa en meter under sommar och betestiden. När jag ser filmer och bilder från Vindeln så ser Ingrid ganska normaltjock ut men det är klart att det tar på att gå på bete och sova ute. I flocken fortsätter lugnet och ro med en massa harmoni. Rindi var lite svårfångad ett tag när Agnes kom tillbaka in i flocken men jag upplever att det blivit bra nu. I går skulle vi och träna hos Pia i Brån och jag och Carro var ute i jättegod tid om Rindi hade bestämt sig för att stanna i beteshagen men det var inga problem att fånga henne. 
 
I fredags var Ingrids klass den sista för tävlingsdagen vilket kändes skönt, det blev sen start på dagen och inte så mycket trafik på parkeringen. Det är inte ofta vi varit bort och tävlat med Ingrid, hon har startat i Nordmaling och på Surf, Södra Umeå Ryttarförening i fjol. I Nordmaling var hon ganska nervig och stirrig, på Surf var hon snäppet lugnare och nu i går i Vindeln var hon i princip hellugn och cool. Klart hon känner oss ännu bättre nu och har fått lite resvana med oss, sina nya ägare. När vi lastat ut och sadlat skulle jag gå med henne lite på parkeringen och då var hon lite tiitig. Carro fick hoppa upp och rida runt tävlingsbanan så tog jag emot Ingrid och promenerade med henne på framridningen i ridhuset medans Carro gick banan. Som tur var hade Minette ledigt och kunde vara med, det kändes tryggt. Kompis Ebba hade ägnat sig åt att knoppa Ingrid så hon såg ut som en riktig storhoppare. 
Ingrid och Carro gjorde ett bra jobb på banan och hoppade som dubbelnolla hem en fjärdeplats av 18 startande. Ingrid såg väldigt glad ut då hon galopperade och hoppade med spetsade öron runt banan. Film finns på Instagram eowyn.12