Nu är vi en bit in i hösten där fina soliga dagar med underbara färger bland träden blandas med kalla, grå dagar med mulet väder där solen inte har en chans att ta sig igenom alla tråkiga moln. Idag är en sån dag. Jag väntar besked från pappa om han får åka hem idag eller hur det blir. Jag ska skjutsa hem honom och hjälpa till att handla hem en del mat, möblera om tänkte jag göra så han inte ramlar ur sängen, renbädda och se till att det funkar hemma några dagar. I morse lät det positivt men få se om det blir så. Höften är minsta problemet nu utan det som spökar är ett liggsår som pappa fick efter alla dar på golvet. Har i alla fall loggat ut från jobbet då jag inte fick något vettigt gjort när jag väntar och stirrar på mobilen var femte minut. 
 
När lönen kom i måndags slog jag och Carro till stort och shoppade fyra bilder till från Surf hoppningen i början av september. Alltid kul att ha kvar fina foton som minne. Jag tycker förstås att vi har en häst som är enormt fotogenique, kan man säga annat när man ser Eowyn? 
Om ni kollar noga på bilden där Ingrid hoppar Hööks hindret ser ni en figur vid staketet. Det är jag som hoppar med. Det ser man tydligt på mitt uppdragna högerben. Hjälper liksom till från sidan.