(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja då är gymnasieantagningen klar och inte nog med att Carro genomförde nionde klass med godkända betyg i alla ämnen, hon kom in på gymnasiet också! Ska sanningen fram var det några F varningar i våras men den ambitiösa Carro har pluggat väldigt bra och ägnat mycket tid åt skolarbetet för att räta upp betygen. För egen del kan jag säga att jag numera kan allt om världsregligionerna, skotten i Sarajevo och en hel del om Crispr eller det som kanske mer är känt som "gensaxen". Just arbetet med Crispr gjorde Carro klart och skickade in just innan midnatt när vi var i Ragunda och tävlade i april. 
 
Nu är i alla fall den definitiva antagningen klar (kommer kanske bli mindre justeringar efter sommaren) och jag är så glad att Carro kommit in på frisör!
Jag är helt övertygad om att ett praktiskt program som frisör kommer att passa Carro bra. Det kommer vara plugg men inte så mycket teoretiskt som på en traditionell gymnasielinje. Nu är det en hel del praktiska uppgifter och det kommer bli så bra! 
 
Minette och Anton har idag tillträtt sin första alldeles eget ägda bostad. Idag gjorde köpet upp av en bostadsrätt som ligger 100 meter från mitt hus. Dom har köpt en trea i ett äldre hus i en bostadsrättsförening med åtta lägenheter. Ungdomarna, mamma, pappa och Kurt har haft fullt upp idag med flytt och städning av den gamla lägenheten. Detta är Minette och Antons tredje bostad och nu hoppas jag att dom har tänkt vara bofasta en längre tid på denna adress! 
 
Carro åkte till stallet på förmiddagen tillsammans med Fanny som Carro hämtade på körskolan. Tjejjerna red ut, Carro red på Ingrid. Allt gick bra, Carro säger att Ingrid är lugnare än Rindi att rida ut på. Ikväll åkte vi tillbaka till stallet och då fick Rindi ett pass. Fanny red också på Rindi då Fanny kommer rida ponnyn när Carro är hos Flygvapnet på F21. Själv passade jag på att dammsuga och skura bilen. Roligare att åka i en ren bil till Luleå än en bil full med grus, hö, spån och utspilld dricka.