Nu känns det äntligen som att vintern håller på att släppa sitt grepp om Umeå. Helgen har bjudit på soligt och ganska varmt väder även om det varit blåsigt idag. I går red Carro i paddocken med lite olika bett innan vi gick ut på en promenad. Det är skojjigt att gå på promenad medans Carro rider. På fredagkväll hoppade vi med Veronica och det gick bra. Rindi var på hugget och pigg och glad och Veronica säger bra saker och Carro trivs med coachningen vilket bekräftades i bilen på väg hem. Rindi har ju inte hoppat frekvent sen slutet av oktober 2017 och vi har börjat försiktigt men nog har Rindi susat över 90 nåt språng. Skulle vara kul om ponnyn kände sig bekväm på 90 så småningom, Rindi ska ju transformeras till en dressyrponny men att starta nån LC skulle va kul. Tänkte filma i fredags men det gick inte då mobilen är full vilket var lite synd.
 
Lite bilder från lördagen. Idag var vi och uppvaktade min morbror NIls som fyllt 70 år i veckan. Det var roligt. 
Bilder från det kommer lite senare i veckan. 
 
Drömmar då? På senaste tid har jag drömt en del så där ni vet som man gör när man sover. Det kan gå lång tid utan att jag vet att jag drömt men på slutet har jag haft återkommande drömmar om en person jag känner (och har känt relativt många år). Säkert vid tre tillfällen de sista veckorna har jag drömt i stort sett samma sak. När jag vaknar så är det som att jag varit med om det jag drömt om tills jag inser. Fan. Det var ju bara en dröm. Men att samma person knackat på i min sömn de sista veckorna tycker jag ät rätt kul. Antagligen någon som betyder mer för mig än vad personen själv anar. Hahaha. 
 
 Nedan bilder på Rindi men också Louise jättefina häst Wilma som är en riktigt fotomodell och jag känner att jag som fotograf når inte upp att göra hästen rättvisa men riktigt fin är hon - Wilma.