(null)

(null)

(null)

Idag är det alla hjärtans dag och det har varit en bra dag! Var på jobbet strax efter 07 och jag har fått massor gjort. Precis när jag var på väg hem hörde Minette av sig så jag kikade in till henne på väg hem. Jag bor några hundra meter från jobbet men Minette bor ännu närmare så det passade bra att hälsa på några minuter. Jag blev alldeles häpen när Minette och Anton fixat en present till mig idag! Choklad och fläderdricka samt ett presentkort på Blomsterlandet och jag höll på smälla av när jag insåg att jag fått 500 kr att handla för! Fina Minette och Anton så glad jag blev! Några hälsningar har jag också fått i mobilen. Som att det inte var nog har Carro och I frid fått till en bra hoppträning nere i Gävle i morse. Ingrid hade varit tokpigg men det är ju som kul att hästen tycker det är så roligt med hoppning! 

Carro och Adams bil har haft dålig bromsverkan, ja så dålig att Adaminye tillät Carro att köra den. I eftermiddag tog Carro ändå bilen till verkstan hon har etablerat kontakt med. Medans Carro var där hade dom fixat felet (vad det nu var) till gratis kostnad. Så skönt att få problem ut världen. Just nu har jag även anmält Carro och Ingrid till hopptävling - första starten i Gävle Ryttarsällskaps färger. Det blir 1,10 i Högbo och eventuellt åker vi till Söderhamn dagen innan. Det fanns även 1 meter i Högbo. Vi får se vad det blir. Carro väljer nog en enmeters hoppning eftersom hon inte hoppat så mycket och tävlat sen DM silvret i juni. Dessutom låg ju ridningen nere i ett halvår men snart ska dom väl kravla upp i höjd hoppas jag. 
Idag var det så varmt i Gävle att Ingrid kunde gå ut i hagen i tunna innetäcket. Så härligt att det går mot både varmare men också ljusare tider.