För en evighet känns det som, hoppade Carro och Ingrid två klasser 90 cm. Dom var felfria i båda. Denna gång var det en ganska stökig framridning så Ingrid drog till med bockning men Carro satt kvar. Ingrid blir lite rädd med hästar nära i vissa situationer men alltsom oftast går det bra. Vi ska i alla fall skaffa röd rosett till både svans och pannlugg till nästa hoppning. Minette rider mer och mer nu också vilket är roligt. Ingrid har biffat på sig rätt ordentligt så vi måste nog kolla upp sadeln och värma ut den då vi tyvker Ingrid inte är helt komfortabel med den. Rindis dressyrsadel är vidare och inte skuren så långt fram och den sadeln verkar bättre. Jag drar mig till minnes att vi provade ut sadeln innan Minette ramlade av och gjorde illa handleden och då hade Ingrid nyss kommit. Framför allt har Ingrid musklat på högersidan och nu är hon som Lill-broiler så vi måste kolla utrustningen. Tycker bilden nedan visar en ganska välmående vältränad rund häst. 
 
Förra helgen hade vi födelsedagskalas hos mig. Jag är ingen kock men försökte mig på fläskfilé med inbakad mozzarella och soltorkad tomat. Till det serverades potatisgratäng och sen hade jag gjort pannacotta till efterrätt. Alla tog mer då jag måste ha gjort nåt rätt i alla fall, Denna helg var ponnydressyr laget division 1 med mammor och en pappa här. Denna gång blev det tacos vilket brukar uppskattas av den yngre generationen i alla fall. Det blev lyckat tycker jag. Många glada skratt och ungarna fick äntligen sina segertäcken.
 
Rindi har gått ett dressyrpass och denna gång red Pia ponnyn först vilket blev väldigt lyckat. Det tog inte lång stund förrän Pia förstod sig på Rindi mycket bra. I slutet satt Carro upp och det var en stor skillnad till det bättre. Vi fortsätter traggla på, Pia sa att hon märkt något med Rindi hon inte sett från marken så nu har Pia alla förutsättningar att kunna hjälpa Carro maximalt. 
 
Nedan bilder som Photo by Tuzzen tagit: