Dålig bloggning - jag vet. Har haft så fruktansvärt mycket att göra sista månaden i och med att vi fått tillträda vår nya lägenhet och vi har inte haft internet här på Kungsgatan förrän ett par dagar sedan. Det har varit en utmaning att tömma 109 kvm som vi bott i under elva års tid. Barnen har i princip växt upp på Storgatan med allt vad det innebär med gamla kläder, leksaker och en massa övrigt som blivit skräp. Det jag tyckte var nostalgi för elva år sedan är definitvit inte nostalgi idag utan bort med saker. Släng. Rensa och aldrig mer ska jag spara som en hamster. Mina kollegor åkte på benchmarking till Göteborg idag men jag stannade hemma för att ta hand om lägenheten och rensa ur det sista. Jag jobbar dock halva dagarna och åker sedan och plockar. Idag var första dagen jag kände att det här kommer att gå vägen. Lägenheten kommer vara klar för besiktning på torsdag. Jag har så fantastiska personer i min närhet som hjälper mig med flytten, utan släkt och fina vänner hade det aldrig gått att genomföra den här flytten. Det känns bra att slängt mycket, prylar har tygnt mitt liv länge nog. Innan jag är klar i nya lägenheten vill jag få det till att bo i ett Sköna Hem magazin!
 
Carro och Rindi har hunnit hopptävla sen jag bloggade sist. Dom startade en LD och för första gången på länge - en LC! Vi har ju verkligen en supertränare i Veronica, inte ens jag kände mig nervös inför LC. Det vill inte säga lite. Under helgen coachade Veronica och kompis Pernilla på ett väldigt bra sätt. Jag kunde sitta i sekretariatet större delen av tiden vilket var bra. Jag kunde koncentrera mig på seket och tjatade inte på Carro om allt möjligt vilket jag vet stör henne vid tävling. Tvärtom kom mitt fina ekipage väl förberedda ut på tävlingsbanan och gjorde två bra rundor. Ett ner i LD och ett ner i LC omhoppningen då Carro blev lite väl taggad men det gjorde absolut ingenting då ponnyn hoppade jättebra. 
Carro och Rindi har även startat en dressyrtävling vilket inte var någon succé. Såg väl mest som nederlaget i Luleå där Rindi bestämt sig för att snabbast tid runt dressyrprogrammet vinner. Nä när det gäller dressyr var toppformen i maj/juni med nästan 67 % i LB hur det nu gick till. Nåja. vi kämpar på! Vi får väl minnas två LC vinster i dressyr och en andraplats i LB 2018 så får vi se hur det blir 2019. Jag har i alla fall höga förväntningar i hoppning inför 2019 om ponny och unge får vara friska.