Då har jag jobbat min sista dag innan del ett av semestern. Jag har sex dagar semester innan jag jobbar nio dagar och därefter går fyra underbara veckor på ledigt. Idag har det varit vackert väder över Umeå och jag hoppas det håller i sig nu när jag är ledig. Ikväll var helt underbart i Ström. En sån där kväll med både ljus och värme. Jag är så glad att jag och Carro kan vara utanför stadskärnan, känna gräs och grus under fötterna och surret av insekter som svärmar i skymningen. Jag känner ro, harmoni och glädje. Och jag vet att jag har flera dagar ledigt. Nu känns livet topp. 
 
I går klippte jag Rindi men jag sa till Carro att vi kunde fortsätta ikväll så vi inte tröttar ut Rindi som är ganska ovan att bli klippt. Elisabeth har klippt henne vid tre-fyra tillfällen för några år sedan. Jag har klippt henne en gång själv. Tror inte det är fler gånger än så förrän igår och jag hade räknat med att hon skulle fjanta sig lite då hon gjorde det ijfol men nu stod ponnyn i princip helt still till min stora förvåning. Det gick så bra att Carro fick prova klippa lite igår. Vi klipper bara halsen, bogen och upp mot öronen och mot sadelläget. Ikväll hade jag lite att göra med tvätt då jag upptäckte en IKEA kasse det regnat in i och där låg några täcken. I och med detta fick Carro klippa själv och jag lämnade stallet och det gick hur bra som helst! Så stolt över både Carro och fina fina Rindi som finner sig i alltmer. Bara duscha henne har ju tagit ett tag men Carro är påstridig och ger sig inte. Efter klippning med maskin kom saxen fram och Carro har både klippt man och lite hovskägg och svans så nu börjar Rindi se ut som en tävlingsponny igen. 
 
Bara älskar våran klippmaskin. Den har ingen elsladd utan batteri som man bär i ett skärp runt midjan. Den blir väldigt enkel att arbeta med samt att den är relativt tyst. Bladet är inte så jättebrett men den klipper jämt och det blir inga ränder efter maskinen. Bara plus.