Efter Östersund och finalen i Aagria Pony Trophy har Rindi fått en viloperiod. Rindi (och MInette) har utvecklats mycket det senaste halvåret så båda fick ta igen sig och smälta intrycken. Rindi har gått och skrotat i hagen om dagarna vilket inte Minette har. Minette jobbar på vid FMT förvaltning och jag tror det börjar kännas helt okej i synnerhet då första lönen kommit! 
 
Nån liten skrittur på Rindis rygg har det blivit och nån promenad avsuttet men inga kravfyllda konditionskrävande pass utan bara lugnt och skönt för ponnyn. Denna vecka drar vi igång med upptrappning och idag reds ett lugnt pass i skritt och trav på ridbanan, Rindi frustade avslappnat på och jag tycker hon såg fin ut. Jag hörde många "braaaa" nerifrån ridbanan villket är positivt. 
 
Jag förstår inte vart denna sommar tagit vägen. Till helgen flyttar vi tillbaka till Surf och det känns lika vedmodigt varje år att lämna Ström. Inte heller har vi varit ner till fjärn och badat med Rindi, det är ju snudd på skandal när vi varit i Ström sen mitten av juni. 
 
 
Det går frammåt med min matlagning nu. Som ni minns har jag hittat en blogg fylld med recept och inspiration. Nu har jag lagat ytterligare ett recept, denna gång lax i en underbart god OCH lättlagad sås. Gott nantiiing. Jag kokade ris till barnen och själv vräkte jag på med sallad istället för ris. Kolla tallriken! Visst ser det mumsigt ut?!!
 
 
Lite blandade bilder från veckan.