Idag tog jag en ordentlig sovmorgon vilket var välbehövligt. Det är bara jag och Carro hemma då Minette och Anton åkte till Stockholm i onsdags med Antons föräldrar. Innan dom åkte fick vi en present! Vi fick en Elektrolux typ smoothie maskin! Tack så mycket! Den kommer väl till pass då barnen ofta gör smoothie och vår gamla lilla mini maskin har pajat. 
Minette och Anton i Stockholm. 
En dag fick Ronja - Angry Cat, följa med till stallet. Det var nog inte helt tokigt att följa med i alla fall! När vi kom hem på kvällen ställde sig Ronja och jamade vid ytterdörren som värsta hund som ville gå ut igen. 
 
 
Idag har jag och Carro varit till Ström där jag gjort bokföring. Eller jag kanske ska kalla det bokslut? Löpande bokföring har jag koll på men nu var jag ute på riktigt djupt vatten när det gäller avskrivningar. Jag hoppas jag och Anders haft något så när koll på svansföringen utan större konstigheter då vi bokfört resultatet och sålunda även stängt 2013. Skönt att ha gjort klart 2013! Det är riktigt roligt med löpande bokföring och det blir lite svårt med bokslut då jag alltid lät Deloitte & Touch ta hand om bokslutet och deklaration när jag hade firman. Men nu är vi i alla fall klara med 2013! 
 
Många dagar får Rindi beta en kvart. Det är någon som är väldigt nöjd med det!