Julafton kom och gick. Denna julafton spenderades alltså i lägenheten på Skeppsbron med pappa, Biirgitta, Minette och Anton, Antons föräldrar och såklart Carro. Vi hade som typ knytkalas och det jobbigaste var att skala två kilo mandelpotatis vilket tog sin tid. Potatisarna var små och jag lyckades koka sönder många av dom. Jag har inte ätit mängder av julmat men det har ju blivit en salig blandning ändå så på julaftons kväll avrundade jag med ett glas Samarin. Men innan det så åt vi och åtta personer i mitt lilla kök gjorde det lite trångt men det var jättetrevligt och gott. 
 
Efter middagen samlades vi vid granen där det låg ett berg av julklappar som Minette och Carro delade ut. Jag fick ett par jätefina örhängen av Carro, såna där små och eleganta som jag kan ha dag ut och dag in och jag känner mig fin i dom. Eleganta och diskreta med lite bling är min melodi! Jag visste att Minette köpt ett fotoalbum till morfar där hon jobbat hårt med att placera in foton och skriva text till. Morfars album handlade till stor del om Pålkemresan vi gjorde 30-31 juli i år. Morfar satt länge och bladdrade i sitt album. Döm om min förvåning och stora glädje när även jag fick ett album! Jag har mängder av bilder men inget album där dom bästa bilderna finns med text. Jag är den som har fixat böcker om Minette och Rindi tidigare om åren till jul och nu fick JAG ett album! Nedan kommer smakprov på några av albumsidorn
 
 
 
 
 
 
 
 
I julhelgen fixar vi med Elisabeths häst My Way. Carro har skrittat honom i ridhuset lite lätt några dagar. Carro har nu börjat prata om att hon vill ha storhäst. Jobbigt läge liksom.