Idag var det dags för veterinärens återbesök för att kolla Ingrid. Jag har kunnat känna lite värme i benet och ner mot hoven - iband. Ofta känns benen jämnvarma men riktigt nöjd har jag inte varit. Ingrid däremot verkar bara glad och nöjd! Dagen till ära hade jag tagit ledigt men jag klev upp hyfsat tidigt då veterinären skulle komma 09:30. Minette var ledig och följde med. 
 
Efter Maria känt igenom benet gick vi ut i ridhuset för att longera och Maria var nöjd med det hon såg. Tillbaka till den långa stallgången där vi fick springa fram och tillbaka och slutligen böjde Maria kotled/hovled och det var också check på den! Maria sa att vi inte skulle vara så brydd och orolig över värmen (efter vi varit i ridhuset var benen vad jag förstod jämnavarma). Det tar tid med vrickning enligt Maria och det bör vara ca sju veckor sen Ingrid vrickade sig. Nu ska vi börja skritta uppsuttet i tre veckor och efter det trav på raka spår i ytterligare tre veckor. Vi har bokat ett återbesök i mitten av maj vilket känns väldigt tryggt att Maria följer upp hur det går med rehabiliteringen och lotsar oss vidare tills vi är helt tillbaka. 
 
Vi har nationella hopptävlingar på Hippo denna helg så jag och MInette satt på läktaren och såg hästhoppning vilket var trevligt. Efter veterinärbesöket och innan hoppningarna började hann vi åka på Frasse och åka lunch. Ett besök på Myrorna hnns ockås med och sjävlklart behvöde jag köpa en visp till. Jag fixade med hästarna och jobbade med hagarna ett bra tag. Ingrids hage har blivit jättefin men det tinar fram gamm-hö och jag är supernoga med hygienen i hagarna och jag vill absolut inte ha nåt gammalt hö där som hästarna kan få i sig. Rindis hage är pool på halva delen. Men den är i alla fall så ren den nu kan bli. Nåja, eftersom jag lägger ned rätt mycket tid på hagarna varje dag så hinner det aldrig bli nån katastrof nu när det tinar. Ingrids hage var det lite spännande med då vi fick den efter nyår och jag hade ingen aning om vad som gömde sig under snön. Allt bajs var i princip bortskottat innan vi fick den men det fanns gamm-hö. 
 
Waller är på Hippo i helgen och i shopen fanns en burk som genast fångade mitt intresse. Det såg ut som hovolja med pensel men det var lädersmorning med pensel! Om detta funkar, så praktiskt att ha detta på sadlarna med alla skrymseln och vrår. Bara pensla på utsidan av sadeln men även under kåpan så Waller. Det blev köp vill jag lova. Googlade när jag kom hem och det stod att det går att ha även på träns. Perfekt med pensel. Kan inte bärga mig innan jag får tillfälle att gå lös med Prestige läderoljan på vår utrustning. 
 
En morgon när jag skulle gå till jobbet hade Ronja gått och lagt sig igen. Ronja valde att lägga sig i min säng på min kofta. Hon såg verkligen gullig ut där hon hade placerat sig på min kofta.