Idag är det precis sju år sedan vi köpte Rindi. Minns det som igår när vi satt i Ansmark utanför familjen Wests stall och bytte postväxel mot ponny. Inte visste jag då vilket slit det skulle bli men att vi nog hittat den mest personliga och finaste ponny som finns. Rindi är verkligen speciell och det har hon alltid varit. Från början var hon lite yr och burdus, tänker att hon var ganska lite hanterad och sent inriden. Men hon var snäll. Oerhört snäll. Jag har nog bloggat om det tidigare, hur det tog ganska lång tid innan vi blev insläppta på Rindis arena, det var något hon själv bestämde men med att vara snäll och konsekvent sänkte hon sakta garden. När vi haft henne i elva månader var första gången hon gnäggade till oss och hon mjuknade lite och var inte så reserverad. Visst är Rindi fortfarande alert och vaken men hon känner sin familj utan och innan nu och hon litar på oss till 100 %.. Ja ibland är tror jag nästan att Rindi förstår vad jag säger. Under dessa sju år har hon aldrig stegrat, bockat eller skenat, hon har aldrig bitit eller sparkat. Rindi är godheten själv. I år fyller Rindi 14 år och det känns konstigt att veta att Rindi har bott halva sitt liv hos oss. Sju år är en lång tid och fler år ska det bli. Jag och Carro har börjat prata om föl så vi får se vad som händer inom några år. 
 
 Vi har hunnit flytta till Ström i veckan och det känns fint. Jag har storstädat i vårt lilla sommarstall så nu luktar det såpa och är snyggt och prydligt. Rindi är lite "på" och har hoppat runt en del i hagen men hon lugnar nog ner sig snart. Rindi brukar vara på tårna dom första dagarna i Ström men det brukar lugna ner sig när hon får äta gräs obegränsat några dagar. Carro och hennes kompisar Elise och Alma har sovit i Ström och i natt är Carro och Elise där. Det blir som läger. Nu är friden slut i Ström. 
 
Jag har även besiktat Audin och den seglade igenom besiktningen med helt rent papper! Inte en anmärkning! Men så har jag servat bilen i maj och den var även in på Motorcentralen efter det för att fixa bara småsaker men som skulle ta den genom besiktningen lovade verkstan. Nöjd och djävligt glad över att jag slipper nåt verkstadsbesök innan sommaren. 
 
Nåt som inte är lika roligt. Jag har inget badrum. I två månader har jag varit utan dusch. Nu är även toalettstolen utburen. Nog för att vi disponerar en lägenhet tvärs över gården men det är ganska jobbigt att springa dit för att gå på toaletten. Jag har ingen aning om hur länge det ska pågå heller men just nu är jag för happy att bry mig om badrummet. Tänk vad lite miljöombyte kan göra!