Imorse tog jag ut Rindi och Mirabella. Rindi var pigg och rapp på benen, hon frustade och hade bråttom ut i hagen. Märks att hon vilar. Typ. 
 
Efter en köttsoppemiddag i Degernäs åkte vi till stallet där jag tog tag i mina städsysslor som jag inte kan göra på städdagen på söndag. Jag gick igenom TS frysarna. Inte mycket gammalt att slänga men jag hittade ett paket spenat bäst före 2013 vilket åkte i soporna. Jag städade och skurade ur en kyl i cafeterian, rengjorde två microvågsugnar och torkade av lite lister som var rätt så skitiga. 
 
Ikväll skjutsade jag Minette och Carro till Bettan och på vägen hem gjorde jag en nostalgiresa. Jag åkte förbi Baggböle och Kåddis vilka är platser som en gång i tiden betydde mycket för mig och platser där jag spenderat så mycket tid. Platser som fått känslorna att åka berg- och dalbana. Minettes pappa bodde i trakterna för ett kvarts sekel sedan och vi hade hästarna i Kåddis. Det var en helt galen tid, helt insane men så roligt jag haft och så mycket vi upplevde. Det var som att dessa år som ändå var en relativ kort tid i mitt liv känns som den längsta och det jag ofta tänker tillbaka på. 
 
Jag undrar ibland om han tänker på mig någon gång och om han minns det vi upplevde. Egentligen spelar det ingen roll nu längre. Kanske har jag bara inbillat mig att jag bar älskad och omtyckt. Tiden får verkligen allt att blekna. Det är som ett sprött papper där texten för länge sedan bleknat, mitt liv är historia. 
 
Efter min tripp i Baggböle/Kåddis åkte jag förbi mormor och morfars grav. Jag saknar min mormor så fruktansvärt mycket. Jag tänker på henne varje dag och jag sörjer och vetskapen att hon för alltid är borta håller på att göra mig tokig. Jag har inte brutit ihop ordentligt och gått vidare, jag har aldrig tid att få vara riktigt ledsen. Iikväll på kyrkogården grät jag en skvätt och pratade med min älskade mormor. Rosorna jag planterade tidigare i år var gröna och fina och den ena rosen hade rosa blommor. 
 
Nedan riktiga nostalgi bilder. Jag börjar med Minettes pappa. Omkring 1991. Han bygger serveringsbyggnaden på Tallbacken. 
 
 
Jag 1986 i Benidorm: 
 
Mer jag 1986: