Nu växlar jag upp bloggandet. Idag har Carro och Ingrid varit till Enköping och hopptävlat tillsammans med klubbkompisen Elvira och Ingrids kompis Kalle. Precis när Carro och Ingrid var på banan stod jag och Minette och kollade Equipe hemma hos Anton och Minette. Jag hade lite andan i halsen då det var många uteslutna så jag funderade om banan var svår. 
Det visade sig att Carro och Ingrid fick med sig två bommar på rundan som gick i A:0. Vi fick film och det var en bra runda. Inget att säga något om. Däremot hade Carro inte med sig rätt utrustning idag utan den kedja som hon har på hacket var kvar hemma i Gävle. I stället fick Carro använda en vadderad grej under hakan, funkar dåligt på en Ingrid som brukar vara tok-taggad när vi börjar hoppa ute för säsongen. Ingrid har hopptränat ute en gång och Carro har skuttat med henne ute själv en gång. Hoppas hon lugnar ned sig ju längre in på utesäsongen vi kommer. Nåja. Vadderad kedja var inte optimalt men vem är jag att skälla på Carro för det? Jag sitter hemma i Umeå och gör ingenting. Jag tycker Carro är duktig som roddar sina tävlingar själv numera och glömma kan alla göra. Sen hade Carro haft fem minuter på sig att gå banan men eftersom hon startade långt ned i startfältet hann hon se några ekipage. 
Det var i alla fall en nöjd Carro som ringde hem när hon tagit hand om Ingrid. Och törs jag gissa på att Carro aldrig kommer glömma den rätta kedjan till hoppning? Våra jättegulliga klubbkompisar Elvira och hennes mamma tog hem Ingrid till Gävle medans Carro lämnades på Uppsala Centralstation. Törs jag gissa på att Carro är en av få i världshistorien som sitter på ett flyg på väg till Spanien i tävlingsridbyxor? Så är det i alla fall. Carro landar i Alicante senare då hon och Adam har en vecka semester i Santa Pola. Så tacksam att det gick att lösa så Elvira och hennes mamma ansvarade för att ta hem Ingrid och packa in hennes saker på Gävle Ryttarsällskap. Tur att Ingrid är okomplicerad och snäll att resa med. Dessutom gillar hon Elviras häst Kalle som syns på en bild här nedanför. Både Ingrid och Kalle verkar glada och nöjda. 
Vi har haft mer kalas för Minette som fyllt år i veckan. Idag kom pappa till Umeå vid lunch och han, jag, Minette och Anton var på Avion ett bra tag. Vi var på Ikea och sen satt vi länge och fikade innan vi åkte förbi Maxi och sen hämtade mamma. Anton gjorde en fantastiskt god middag, vi åt karré och klyftpotatis, sparris med parmesan och sallad. Minns inte när jag var så mätt senast. Pappa var länge i Umeå, färdtjänsten kom och hämtade honom vid åttatiden på kvällen. Jag är så imponerad. Taxin var beställd till åtta och prick åtta gled den upp framför mitt hus.