Så har då några dagar förflutit med Rindi i sitt nya hem. Jag trivs som fisken i vattnet och jag tror Rindi gör detsamma. När jag skulle ta in henne igår från hagen var hon ganska på men lugnade snabbt ner sig. Minette red med Jennie i ridhuset, ett ganska lugnt pass. Det var en del ekipage som hoppade så det gällde att se till att vi inte var ivägen och Rindi är ganska obrydd för fart och fläkt då hon är en rutinerad tävlingsponny. RIndi såg fin ut och efter någon timmes uppmjukning i skritt gick Minette ut med ponnyn från ridhuset för att byta till den betydligt större men ack så snälla My Way. Det blev både skritt och trav med honom så han fick rasta ganska ordentligt. 
Vi fortsatte även med städa lite i skåpet men det är en bit kvar av organisation för att få det som vi vill ha det. Några hyllor skulle nog behövas sättas upp men det klarar inte jag så MInette få själv fixa hjälp med det. 
 
Idag tog Sara ut Rindi och det måste gått bra då jag inte hört något annat å andra sidan är Sara jätteduktig så jag är helt lugn. Minette tog stallet idag och då samåkte Minette och Jennie till stallet och det blev visst en mysig uteritt i skogen. Jag och Carro var och tömde det sista på Surf och lämnade igen nyckeln som vi haft på nyckelknippan i sex och ett halvt år. Vi åkte direkt med sakerna till Hippo och hälsade på Rindi och ganska skönt att slippa byta om till stallkläder en dag och slippa mocka. När vi kom ikväll hade Rindi spån i svansen vilket betyder att hon sovit middag mellan att Minette red tidigare idag och tills jag och Carro kom. Trygg och nöjd med kompisen Pippi tvärs över gången.