Jag tycker Carro är så jätteduktig. Carro vill väldigt gärna ha ett jobb och hon och en klasskompis har varit runt på stan och frågat efter jobb och hur enkelt kan det vara när man är tretton år? Helt själv har Carro skickat in mail till SDR, Svensk Direktreklam, att hon vill ha jobb och dagen efter fick hon komma på informtion och dagen efter det var det introduktion så till helgen gör Carro sin första runda som rekalmutdelare! Jag verkligen gillar hennes företagsamhet! Så i torsdags var en historisk dag då Carro signerade sitt absolut första anställningsavtal och jag är så stolt över henne! 
 
I övrigt rullar det på som vanligt. Det är sjukt mycket att göra på jobbet nu och som grädde på moset har jag blivit sjuk. Har varit dålig några dagar för att nå kulmen i går torsdag. Jag hade bokat in ett möte om hyresförhandling hos Hyresgästföreningen som jag helt enkelt var tvungen att genomföra men direkt efter det sa jag tack och hej, gick förbi apoteket och köpte diverse medikamenter och sen hem för att ta lite medicin och sen sova flera timmar. Jag har sovit jättedåligt flera nätter då jag haft sån hosta att jag vaknat flera gånger. Nu börjar jag känna mig lite bättre och till veckan är det nog full rulle på jobbet igen. 
 
Rindi mår bra, hon är sjukt pigg att rida och alldeles alldeles jättevillig att springa. Ibland taktar hon och har sig och vill absolut inte skritta, hon har nog mycket överskottsenergi vår lilla ponny. Nu är det tre veckor kvar till Marias återbesök och då får vi ytterligare ett kvitto på hur benet utvecklas - mot det bättre och full läkning hoppas jag men som den realist jag är tar jag inte ut något i förskott. Benet känns bra trots ökad belastning och träning och Rindi ser också fin ut och rör sig bra så det är positivt.