Sen jag bloggade sist på midsommarafton har vi hunnit hoppträna två gånger. Midsommardagen var det dags att hoppa och herregud vad Ingrid känns trött. Det tar minsann på att vara ute på bete och sova ute under bar himmel. Trots att Ingrid kändes "trött" så hoppade hon bra och vart lite piggare när det var dags att hoppa banan som låg på 1-1.10. I går tisdag var det dags för hoppning igen och nog är hon trött alltid. Hoppade bana som i lördags och gjorde det hon skulle. Fina Ingrid. Nu har hon blivit ganska van att åka transport också. Vi brukar ha linor när vi lastar så går Ingrid rakt in i transporten. På slutet har vi struntat i linorna helt en dag på väg "hem" till Skravelsjö igen och då gick Ingrid rakt in. Sen har vi lagt linan på marken på ena sidan och jag hållit linan på andra. Det är ju lite meck om bara jag och Carro ska göra det själva men nu går Ingrid i princip på rampen på en gång och knallar in i transporten. Ingrid har aldrig haft bråttom ut men vi tränar ändå att stå kvar när rampen fälls ner, att man inte får ha bråttom ut. Vi ger morot i transporten. Det ska vara mysigt och förknippas med något trevligt att stå därinne. 
 
I morgon ska Ingrid skos vilket är hög tid. Hörde i går på Hippo när vi gick i gången på betongen att det klapprade en ton fel under särskilt höger fram. Skorna sitter men nån mikromillimeter rör den sig nog nu. Bettan skor som en grekisk gud så det ser bra ut efter flera veckor. Nu vill vi inte riskera nåt då vi ska tävla i helgen så bättre nyskodd än att riskera att skorna ska börja skramla. 
 
I söndags var hela gänget plus mamma på Sjöbris. Eftersom mamma fick sitta ensam på midsommarafton för att vi hade våra saker att göra så kompenserades detta med att äta på Sjöbris. Där drack jag den godaste sommarlemonaden ever! Alkoholfri med hallonsmak. VI beställde en tillbringare och det var så gott att vi beställde in en till. 
 
Kollar schemat och det ser ut som att jag går på semester den 8 juli. Jag trodde jag ansökt om semester från typ 12:e juli men det är tydligen nu till veckan jag blir ledig. Så härligt! Hoppas det fina vädret håller i sig. Känner att denna sommar vill jag bada! Söker mig gärna till egna små stränder och smultronställen då jag fullkomligt avskyr stränder med folk överallt. Det värsta jag vet är småungar som ska gena med sandiga fötter över min filt! Eller kissa mellan min filt och vattenbrynet. Nåja, vi har alla våra nojjor. Det där är min nojja. Tacka vet jag lugn och ro och ett vattenbryn där jag kan ligga och plaska som jag vill. 
 
 
 
 
 
 
 Midsommarnatt i broparken