Vid frukost imorse fick Minette ett sms att Jennie var sjuk så hon kunde inte rida Rindi i LC:n. Hade vi vetat detta igår kväll och det varit LB hade vi gjort ett ryttarbyte och Minette ridit istället. Ridbyxorna låg sen förra helgen längst ner i tvättkorgen, ingen aning var tävlingsblusen är, inga ridstövlar smorda och inget dressyrprogram inövat så sju på morgonen kändes inte start som ett alternativ. Nåja, sånt händer så ponnybuset fick istället gå ut i hagen i det fina vädret. Minette och Anton var i stallet och gjorde stallsysslorna och åkte sedan till Vindeln. Även idag satt jag som speaker ett par timmar och Carro hjälpte till som springare i några klasser. När vi pratade om dressyren imorse fick eventuellt Minette en sugning i tävlingstarmen så vi får se om hon startar dressyr själv nånting framöver. Saker kan fort ändra sig åt både det ena och det andra hållet när man heter Minette. 
Trots en inte kry Jennie kunde hon och Pippi rida hem en vinst i DM och vi skickar ett stort GRATTIS!!! En annan prestation jag bara måste lyfta fram är Mia och Manne som vann varenda klass dom startade i helgen och dom gjorde det på fina procent! GRATTIS även till Mia! 
 
Nu degar jag på soffan efter en välbehövlig tupplur, Carro åt pizzarester sen igår och själv börjar jag fundera på middag. 
 
Nedan Minette och Rindi tävlar dressyr i Kåge september 2013: Jag bara älskar Minettes glada min på översta bilden!