Så har familjen gått in i studentveckan. I onsdags var det mösspåtagning, i fredags var det bal, i veckan som kommer är det nåt "white party" där det har att göra med klädernas färg och inget annat. På onsdag är det studenten. Jag känner mig lätt stressad och lite halvtrött och då kliver min underbara Minette fram och ställer upp med en massa saker till studentbjudningen. Känns så otroligt bra att få hjälp med organisationen kring mottagningen som vi vid bra väder ska ha i Minette och Antons trädgård. Minette handlar och fixar en massa, jag fixar lite grann. 
 
I fredags var det alltså bal och Carro bar en jättefin marinblå klänning hon har fått låna. På fötterna hade hon höga klackar. Adam matchade i en snygg marinblå kostym. Som tur var fanns Adams mamma i närheten av balen så Carro kunde smita iväg och byta till gympaskor efter röda mattan. 
 
Dagen efter balen var det hopptävling vid vår gamla hemmaklubb och gamla hemma arenda Södra Umeå Ryttarförening. Kanske inte smartast att partajja kvällen innan tävling men som Carro sa så "tar jag bara studenten en gång". Det var en något "mosig" Carro som kom till start. Jag har definitivt sett henne rida bättre. DM avgjordes denna helg på Södra Umeå Ryttarförening och efter första dagen var Carro och Ingrid på fjärde plats. Till denna dag på tävlingen vart vi erbjudna att åka med vår klubbkamrat och kompis Maria. Ingrid var lite skeptisk att kliva in i transporten bredvid Marias häst Queen men till slut gick hon på. Min transport är mycket bredare vilket tilltalar många hästar. Nåja, Ingrid är klok och förståndig så efter hon visat lite attityd gick hon in. 
 
Idag var det dag två på tävlingen. Jag hade först utsläpp av Ingrid och Giggs och jag vaknade faktiskt flera gånger under natten, första gången var klockan ca 00:20 när jag efter några sekunder insåg att jag kunde sova flera timmar till. Vaknade innan klockan vid halv fem tiden och då klev jag upp och hann dricka kaffe, sminka mig och rensa kattlådan innan jag åkte till Hippo och då var jag där ändå några minuter. 
 
Idag söndag var det upplösningen av DM. Carro skärpte till sig, red mycket bättre än igår och debuten i höjden 1,15 meter resulterade i en tredje plats samt att Carro och Ingrid var bästa ekpaget i dag av alla som red DM. Det var koefficent idag då denna klass var svårare än den igår. Eftersom Carro och Ingrid hoppade så bra idag så krigade dom till sig silvermedaljen. Lika roligt var det att få till en nolla igen eftersom vi haft fyra fel i en del 1,10 på slutet så debutera 1,15 med noll fel och placering var oerhört roligt. 
 
I går lördag var jag och Minette till Skravelsjö och hjälpte till att fixa sommarhagen. Det kommer bli ljuvligt för Ingrid att släppas på bete med sina vänner Lady och Äpplet. De gick tillsammans i fjol också så jag har stora förväntningar att det blir en fredlig sommar. Det har det alltid varit i Skravelsjö. Ston går i egen hage och valacker i en annan hage och det tror jag är ett väldigt bra koncept för lugn och ro i flockarna.