Eller inte. Jag vet inte. Har jobbat som vanligt och efter det Pegasus andra dagen i rad för att Minette skulle köpa skor till Anton. Iväg till stallet för intag och vet ni vad? Vårt lilla monster höll sig i skinnet med kedjegrimskaft. Jag spände det under hakan och då gick det lugnt till väga vill jag lova. Okej att Rindi var pigg men inte flamsig och hon lyssnade bra på mig. Minette red ut en snabbsväng då Rindi gått i ridhus övervägande delen av sista veckorna och det känns bra att variera ridningen och underlaget. Minette sa när hon kom tillbaka att Rindi var pigg och att det inte kändes något från muskeln nu. Annars har det gjort det ibland när Rindi taktar ute så det var ytterligare ett steg frammåt. I ridhuset känns hon bra hela tiden utan det har varit vid taktandet ute och ibland blir hon även lite spänd men det var ju skönt att höra att det inte kändes av längre.
 
Hemma har jag jobbat med lite fakturereing och nu har jag även börjat med Anders papper. Jag skänker en tacksam tanke till mamma som var förbi med en god kassler/svmap- och prinskorvsgryta med potatismos. Skönt att slippa göra mat också när jag jobbar även på kvällen. Efter bokföringen surfade jag runt bland webshoppar som säljer Swarovski och rhinestone då jag har en ny idé på gång. Vi får se vad det blir och hur mitt tålamod ser ut när jag börjar jobba med min idé.  Carro har fortsatt kompis då Emelie är kvar och i morse när jag vaknade var Carro, Emelie och Elise vakna. Dom hade varit vakna hela natten och även en stor del av dagen och nu är dom fortfarande vakna. Fattar inte att dom orkar, varför inte sova när man FÅR sova? Jag tror dom går på mycket snask och energidryck och det håller väl igång dom små liven. Fast okej, det är ju bara jullov en gång om året och nu när vi flyttat från Surf får Carro passa på att va med de vänner hon har kontakt med sen Surf tiden. Det blir ju liksom inte lika naturligt att träffas spontant längre. 
 
Imorgon sista arbetsdagen för denna vecka och gissa så mycket jag längtar efter sovmorgon. Sovmorgon måste va det bästa som finns. AVslutar denna kväll med att lägga in en bild av Rindi där hon står i vännen Pippis box i somras.