Carro är i Umeå just nu. I dag måndag fyller Carro 20 år och det är ju en stor och viktig dag! I går hade vi kalas hemma hos Minette och Anton med middag och några goda vänner och närmaste släkt. Jag hämtade pappa från Nordmaling och vi hann åka en liten sight-seeing innan vi åkte in till Umeå. Vi åkte förbi Degernäs där jag är född och uppväxt och vi åkte förbi vårat gamla hus som numera inte är grönt utan gult och dessutom har de nya fastighetsägarna monterat solceller på huset. 
 
Idag på självaste födelsedagen har vi sjåat runt. I morse var vi i Skravelsjö där Carro red och hoppade några språng med Ingrid som vanligt rätt lungn och sansad men ville knappt skritta på slutet då det är väldigt skojsigt med hinder. 
 
Efter lunch var det dags för Carros BE teori prov vilket hon klarade så nu är det bara en uppkörning kvar så får min lilla skrutt-unge köra tungt släp. Snabbt byta om och ut på 4 H för att kolla till Rindi då hon betett sig vingligt nån vecka. Vi vet att hon har sadelgjordsskav men att det skulle påverka henne så mycket att hon vinglar fram så att hon nästan skulle falla omkull har jag aldrig kunnat föreställa mig. I går laborerade vi med sadeln och drog knappt gjorden när vi gick ut men allteftersom vi drog den vinglade Rindi mer och mer så det är barbacka som gäller. Inte ens mjuk sadelgjord som jag dessutom lindat in hjälpte. När jag undersökte ponnyn väldigt noga så höll hon på flyga i luften och ville nästan bita mig så hon är verkligen påverkad av skavet. Att gå ut barbacka och ridas och Rindi var precis som vanligt - jättefin. Carro hoppade upp på slutet och hoppade några språng barbacka då det stod hinder framme på ridbanan. 
Iväg och hämta Minette från jobbet och sen förbi mamma som inte kunder vara med på kalaset igår, sen hem och äta tillsammans. Nu är Carro med några kompisar. I morgon ska Carro köra släp och öva på att backa innan hon åker tillbaka till Gävle. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)