Har inte bloggat på ett tag då jag haft en del annat för mig. Det som hänt i helgen är att Minette och Anton skrev högskoleprovet i lördags. Under tiden slappade jag och Carro på Hippoläktaren och kollade storhästhoppning.
På söndag jobbade Minette och Anton på Surf och jag hjälpte till. Carro red Rindi i ridhuset samtidigt som kompis Saga red Porter. 
 
Jag har känt mig sådär i helgen och det var nog inte så smart att sitta på Hippoläktaren vid utgången från manegen för det blev lite kallt och dragit där. Igår kväll var jag frusen och la mig extremt tidigt. Vad händer? Vaknar med huvudvärk på måndag morgon. En sån där ihållande huvudvärk som sitter på en sida av huvvet. I mitt fall höger sida. Nu är klockan strax efter två och jag har precis ätit lunch och faktiskt har huvudvärken släppt. Jag tog tyvärr inga huvudvärkstabletter i går kväll när jag började känna av den vilket var korkat. I morse tog jag två Ipren vilket tycks ha hjälpt. Jag HATAR att ha ont i huvvet. Borde ha mössa mer, jag är känslig för drag. Samma bekymmer igår jag ibland på våren, ni vet det är så trevligt att veva ner rutan i bilen när det börjar bli varmt och soligt ute. Då brukar en och annan huvudvärk också komma plus att jag blir stel i nacken.