Jag såg en blänkare om en dressyrkurs i Nordmaling på Facebook för några veckor sedan och när jag frågade Carro om hon ville åka på kursen så sa hon givetvis ja. Nu i helgen som var åkte vi alltså ner till Nordmaling med Rindi. Vi har tidigare tävlat i Nordmaling för några år sedan och i somras var vi där på en pay and jump och jag känner att det är en trevlig anläggning att besöka så jag åker gärna dit. Kursen hade fokus på sits och inverkan med ett ridpass per dag och även en avsutten del med en Feldenkraispedagog. Det var Renée som höll i dressyrpassen, åter möts våra vägar då Minette hopptränade för Renée med vår tidigare ponny Josephine för många många år sedan. Nu var det alltså Carros tur att rida för Renée med Rindi. Tyvärr inte några bilder då det är något strul med minneskortet till kameran (är inte laddaren borta så är det något annat som trasslar). Hur som helst tycker jag det var bra träningar och kursen var bra upplagd. Det tyckte nog även Carro också för hon var belåten och glad efter kursen och jättenöjd med Rindi. Jag ska inte redovisa alla övningar men jag kan berätta om en av dom. Renée hade lagt ut bommar (hoppbommar) i en triangel och nån meter bortom varje "spets" i triangeln låg ytterligare hoppbommar mot spetsen. Carro och Rindi började med att skritta i triangeln för att avsluta i galopp. Rindi orkade typ högst två varv i galopp då det var jättejobbigt för henne. Jag är jättedålig på att förklara men Renée nämnde att det är början till galoppiruett så förstår ni vartåt tänket var. Jag tycker Rindi är ganska vältränad men det är ganska uppenbart att några fler muskler måste tränas upp! Feldenkrais kan jag inte säga något om men jag frågade Carro och det hade varit bra. Jag vet inte alls vad det går ut på men huvudsaken är att Carro vet! 
 
Rindi fick bo i gäststallet tillsammans med en annan kurshäst, Rindis nya kanintäcket som vi kallar Kentuckytäcket, kom väl till pass och jag såg på söndagmorgonen att Rindi sovit gott I reklamen för Kentuckytäcket står att det är "artifidiell kanin" i fodret och det är väl det närmaste man kan komma då det är supermjukt mot pälsen och det fastnar minimalt med spån på täcket. Den artificiella fårpälsen runt halsen är superbra då det inte fastnar en enda spånflisa där! På bilderna nedan har Rindi detta täcke som finns att köpa HÄR.
 
På söndagmorgon tog vi med katten Ronja till Nordmaling då hon ska bo hos min pappa några dagar. Innan vi åkte till ridklubben fick vi galet goda laxmackor, kaffe och julmust. En bra start på den dagen! 
Det är Carro som tagit bilderna nedan, jag tycker den  första är ganska rolig då det står Välkommen till Nordmalings ridklubb precis ovanför Rindis huvud!