Nu drar det ihop sig till ponnyhoppningarna vid Umeå Ryttarförening. Imorgon börjar tävlingarna 15;30 vilket innebär sovmorgon! Igår tog jag en semesterdag då jag är helt uppe i varv och medelmåttigt till rätt mycket stressad. Jag har haft lite huvudvärk de sista dagarna och det kan bero på att jag ätit några pizza och mjölstuvade makaroner vilket inte ingår i min kost så värst ofta numera. Dessutom har jag haft ont i nacken och denna gång inte som nackspärra utan bara ont. Typ stel sådär. Jag kände att jag behövde en semesterdag så den spenderades i sängen efter jag skickat iväg Carro till skolan. Jag och katten Ronja snarkade ikapp fram till halv tolv tiden då jag klev upp och satt igång med städa hemma och lägga in månadens räkningar i internetbanken. På källen var vi på Hippo där Carro hjälpte till att vircona och spåna boxar medans jag själv kopplade ihop datorern, nätverk och skrivare i sekretariatet och jag kollade att allt fungerade innan jag stängde ner och låste. 
 
Idag kände jag mig bättre och jag jobbade på fram till tre-fyra tiden då många kollegor åkte iväg för den årliga skidstafetten. Jag avslutade arbetsveckan och åkte för att ta hand om stallet. Efter stallet som gick fort då Rindi vilade idag åkte jag förbi Ica Kvantum där jag höll på få spel i charken. Vilken kö! Till slut blev det min tur och såklart går alltid mitt ärende fortare än alla andras krångel. 
 
Vad hände väl hemma? Ja inte vart det nåt Soultrain för mig. Jag drabbades helt plötsligt av trötthet eller snarare vart jag lite bekväm. Att jäkta in i duschen, sminka mig, välja kläder och fara ut kändes helt plötsligt oövervinnerligt. Precis då ringde vännen Marie så jag pratade i telefon rätt länge och efter ett telefonsamtal i horisontalt läge gjorde mig inte piggare. Sagt och gjort, jag duschade och sen insåg jag att klockan var på tok för mycket för att jag skulle rafsa runt i garderoben efter nåt svart och spets som jag inte hittade så då la jag mig i soffan istället. Nästa månad måste jag fasen komma mig iväg på Soultrain. Nåja. Stallet var snabbt bortgjort och jag fick en lugn hemmakväll istället. Kanske lika bra inför stundande ponnyhoppningar. Jag är ansvarig för sekretariatet så det gäller att vara skärpt och fixa allt som ska fixas. Dessutom hoppar Carro och Rindi tre klasser. Imorgon lördag hoppar dom LD och LC (80 och 90 cm) och på söndag endast LC. 
 
Ikväll har jag förresten jobbat med tävlingen istället för att vara ute i nöjes Umeå kan jag säga. Det har ramlat in lite strykningar och klassändringar som jag fixat och publicerat om alla startlistor på Internet så lite nytta fick jag gjort i alla fall. 
 
Och så mina rubriker........
 
Idag låg ett informationsblad från hyresvärden i brevlådan. Ni kan ju gissa vem som är den lucky one? Det gäller alltså mitt badrum. Jag kommer bli utan badrum och dusch ett tag framöver men toaletten skulle lyftas på plats varje dag så vi har toa i alla fall. När vattenskadan är åtgärdad ska vi få golvvärme och ett nytt badrumsskåp. Jag längtar redan men det kommer bli kämpigt utan dusch. Att gå ner i källaren och duscha känns inte roligt, jag tänker duscha på Hippologum så mycket det går och ibland källaren.