Ikväll var det hoppträning och den sista för vårterminen. Minette somnade nästan i bilen från Degernäs (där vi ätit middag) till stallet i Ström. Jag trodde aldrig Minette skulle orka åka och hoppa men hon tog sig samman så vi lastade Rindi och åkte iväg. 
 
Dom började hoppa fram på en linje med tre hinder, ca 5-6 galoppsprång mellan. Först gick Rindi på sex galoppsprång och det var inga problem. Sen skulle hon gå på 5 galoppsprång och första gången kom dom lite mittemellan och då lägger Rindi till en nit trots att det bara är LC höjd. När Minette fick in flytet på 5 språng var det inga som helst problem. Det säger en del om hur oerhört känslig och svår Rindi egentligen är att rida. En "normal" ponny hade nog kunnat hoppa av lite stort eller rappt kommit upp med benen men inte Rindi. Jag tror hon blir osäker om det blir minsta fel i avstånd. Nåväl, supercoachning av Elisabeth som vanligt så teamet löste detta snabbt och sen hoppade Rindi jättefina språng hela träningen och Minette red bra. Höjd ca LC. Alla nöjda och glada, Rindi såg verkligen fin ut. 
 
Efter träningen fikade vi i knytkalaset vi roddat ihop. Kan väl säga att kvällens tema var "nåt med choklad". Som vanligt hade jag inte bakat utan jag köpte dom alldeles underbara chokladbrownielängderna som Shell säljer. Gott var det och alla smaskiga chokladbröd sköljdes ner med Trocadero. 
 
Hoppgruppen rensar faten! 
 
 
Ovan: vår hindervagn har numera även blivit fikavagn. Vi måste nog vara den träningsgrupp på Surf som fikar mest :)
 
När vi kom tillbaka till Ström fick Rindi vänta i transporten medans Minette tog hand om stallet och lastade ut utrustningen. Under tiden byggde jag ut Rindis hage så hon ska få beta lite mer gott grönt gräs. Jag såg lite klöver i gräset så nu blir Rindi glad! 
 
Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern och jag avslutar med att åka hem till driftområdeschefen som har ordnat lite festligheter för alla på Västra förvaltningsområdet. Det blir förutom vi killarna som jobbar som drifttekniker ute i husen och min förvaltarkollega som slutat och gamla driftområdeschefen. Ska bli så roligt med denna tillställning. Rindi vilar imorgon så Minette får en lugnare kväll när inte jag är med i stallet. 
 
På torsdag är det dags för dressyrträning igen vilket ska bli intressant att se vart ekipaget befinner sig efter Minettes vurpa i början på juni.