Rindi har fått en present! Vi har klickat hem ett Kentucky stalltäcke till henne! Jag snubblade över detta täcke på internet och det som tilltalade mig var att det inte ska så mycket spån på utsidan och inte hästhår på insidan då det är artificiell kaninpäls. Priset var strax under 1 900 kr och skjut mig! Har inte ens en varm vinterjacka men jag valde att prioritera ponnyn med ett nytt täcke till den enorma samling av täcken Rindi har sen tidigare.
Täcket finns inte hos så många svenska webshoppar och jag valde att beställa från Stockholms hästbutik. 
Kentucky Horsewears Show Rug i 160 g är ett anatomiskt skuret täcke för perfekt passform. Insidan av täcket är fodrat med mjuk konstgjord kaninpäls för att undvika skav. "Pälsen" skapar även små luftfickor som både släpper ut och bihåller kroppsvärmen. Täcket är förstärkt med konstgjort fårskinn över manken. Det har dubbla kryssgjordar och bogspännen och svansrem. Tvättbart i maskin i 30 grader.
Om ni klickar HÄR kommer ni till Stockholms hästbutik. Kan tillägga att jag beställde täcket igår och idag innan lunch hade jag leveransen i Umeå! Fantastiskt teamwork av Stockholms hästbutik och DHL! 
 
 Som ni vet har jag förkärlek för New Forest ponnyer och det var en New Forest vi skulle ha när vi köpte Rindi. Det var även ett sto vi skulle ha.och där stod Rindi. Nu har jag hittat en New Forest som vuxit över ponnymåttet och beräknas landa på 1,56 nåt. Dessutom är det en Magic Blue. Vill ha. Annonsen finns HÄR
 
Nu är några näbbmöss igång. Någon skriver på internet som att det är Carro som skriver. Det är nedvärderande ord om Rindi och kompisar till Carro. Jag blir både förbannad på oskicket att någon kränker Carro på det viset men jag förstår också att det handlar om en rejäl avundsjuka.