Som de flesta av er redan sett på min Facebook har Rindi idag på Gotland satt sitt lilla föl till världen. Det blev ett litet sto som föddes i morse 08:30. 
Jag var i stallet i morse och släppte ut hästarna vid 05:30. Var så trött så efter stalltjänst med mockning och fix så åkte jag hem, tog en dusch och gick och la mig. Somnade till och vaknade av ett pling i telefonen. Det var Marianne som skickat ett gäng bilder på Rindi och fölet! Plötsligt blev jag klarvaken och var tvungen att genast meddela Minette och Carro den glada nyheten. Medans jag låg där i sängen och kollade genom bilderna gång på gång så kom jag att tänka på en likadan morgon i juli förra året. Då vaknade jag till en ultraljudsbild som Marinne skickat. Jag minns så väl den dagen och lyckan att se att Rindi var dräktig. Nu står alltså ett alldeles underbart sött föl tryggt med sin mamma på Gotland. Rindi lyckades pricka in morsdag för fölningen och även Elitloppsdagen. Hon kan hon, den där Rindi! Uppgifter från Marianne vittnar om en lätt fölning och en beskyddande Rindi. Om Rindi ger sin fölunge hälften av den kärlek hon fått av oss kommer det bli ett mycket älskat föl. 
Snart är vi och hälsar på också. Som vi längtar! 
 
Sen sist har vi hunnit starta en 1,10 i Vännäs. Ingrid hoppade bra men blev lite väl studsig in mot kombinationen vilket medförde att hon rev B hindret. Carro var nöjd för det var i övrigt en bra runda. I onsdags var Sara ut och fixade Ingrids tänder inför betessäsongen. Förra året ville jag kolla och fixa tänderna innan betet men Sara hade ingen tid så vi fick vänta till september. Innan det var tänderna fixade i november året innan så det var inte fullt ett år ändå. Ingrid hade så mycket foderinpackningar att hon fick äta Metacam i fjol höst. Sara var ut till oss och fixade tänderna en gång i månaden tills det var läkt ordentlgit. Sen la Sara igen två spalter Ingrid har i vardera sida underkäken. Nu var dessa fyllningar borta men det var jättefint läkt att det inte blödde nåt trots foderinpacknignar endast vid spalterna. Inga nya fyllningar behövs men vi ska kolla tänderna var sjätte månad. Vi bokade in onsdagens tid redan i november i fjol och eftersom Sara egentligen är mammaledig går det inte att byta tid hur som helst utan jag tar tacksamt den tid vi fått. Trodde Carro skulle gå i taket då det varit hemmatävlingar på Hippo i helgen men det gjorde minsann ingenting då Carro och Adam var till Sundsvall för en weekend då Adam fyllt år i går. 
Ingrid kunde ändå inte starta på grund av att hon varit sederad. Tror det är 96 timmars karens på sederingen och nu gick faktiskt tänderna före tävling men det löste sig utan tjafs då Carro som sagt var ute på vift. 
 
Carro flyttar nog från Umeå i höst. Adam ska spela hockey nån annanstans än i Björklöven vad det verkar så då flyttar ungdomarna. Om jag fattade Carro rätt så är det väl i alla fall avtal på ett år hos ett annat hockeylag. 
 
I övrigt är det en massa måsten just nu. Carros moppe startar inte och vi måste nog in med den på Northbike och det asap då den ska säljas. Går ju inte sälja på hösten utan det är nu som gäller. Samtidigt borde jag få iväg Audin. Pappa ser inte ordentligt och tanken är att jag kan ta hans bil istället. Hela skuffen Audin är full med grejjer jag inte vet vad jag ska göra med. Bilen borde städas. Hemmet borde städas och det är lite fix inför studentmottagningen. Nåja, Carro får åka förbi Northbike och boka tid för moppen, sen är det bara att lasta in den i hästtransporten så åker vi in med moppen helt enkelt. Har även köpt en låda "kolla masken" då det ska kollas hur mkt mask Ingrid har inför betet. Även detta ska administreras och det blir nog jag som får plocka bajs, packa och åka på brevlådan med paketet. 
 
Ikväll har jag, Minette, Anton och Carro varit med min mamma på resturang och ätit middag. Sen åkte vi förbi graven och kollade planteringen jag gjorde igår. Har satt rosor tidigare år vilka är nedklippta men det verkar som rosenbuskarna kommer åter i år. 
 
Nu dags att sova då jag har utsläpp i morgon och kommer hänga på låset vid Hippologum sådär 05:30 som vanligt. Innan jag somnar ska jag kolla igenom bilderna jag fått av Marianne idag på Rindi och fölet.