Idag har det varit hemmatävling på Hippologum och efter lite hit och dit kom vi till start. Efter den där kaosträningen jag tror jag bloggat om tidigare så valde vi att backa och gå ner en klass så det skulle vara kul och enkelt för Ingrid och även för Carro. Tanken var att eventuellt efteranmäla till 1,10 men vi valde att skippa det då Ingrid var jätteduktig och Carro kände sig nöjd med meterklassen.
 
Carro och Ingrid var efteranmälda och fick starta absolut först i klassen vilket innebar att dom var tvunga att rida fram och hoppa fram innan bangång. Som tur var hade Carro inga funktionärsuppgifter innan start vilket underlättade en hel del. Snälla gulliga Lina hjälpte Carro på framhoppningen och tog hand om Ingrid när Carro (och jag) gick banan. Carro var lite grinig på mig när jag ville att hon skulle gå banan en gång till men Carro var stressad tilbaka till framhoppningen. Jag trodde inte Carro kunde bana men det gick bra. Eller det blev nån konstig väg till trean men Carro kunde banan så bra att när dom var felfria i grunden och gick in på omhoppningen kunde dom behålla ledningen ända till näst sista ekipaget som petade ner Carro och Ingrid till en andraplats. Jag är inte förvånad då Jaqueline kan rida fort och snävt vilket hon gjorde. Att vara mindre än sekunden efter tycker jag är bra gjort av mitt ekipage! Carro och Ingrid blev alltså tvåa i det arton ekipage stora startfältet. 
 
I morse var jag i stallet vid 05:30 och tog ut hästarna, sen var jag och Carro tillbaka vid halv nio för att tävla och nu ikväll var vi och tog in Ingrid. Jag är jättetrött nu och kommer somna ovaggad för natten om nån timme. men efter jag druckit ett till glas Samarin. Har haft ont i magen ett tag och då är Samarin det bästa som finns. 
 
Lägger ut en massa bilder från idag, extra roligt var att Emma och Amazona var trea i klassen. Ingrid och Amazona har boxarna bredvid varandra i stallet och Ingrid hade gnäggat till Amazona idag när Amazona kom in i stallet. Nu fick hästarna stå bredvid varandra på prisutdelningen också.