Jag tycker nyss det var helg och nu är det dags igen. Kan verkligen inte fatta att det gått en hel arbetsvecka igen.
Idag är en sån där dag då jag känner mig extremt nöjd med mig själv med anledning av vad jag åstadkommit på jobbet. Vissa dagar bara flyter det så väldigt bra och jag känner mig supereffektiv och hittar lösningar hela tiden. Jag flexade ut vid 15 tiden för att åka och hämta Minette på jobbet och efter det åkte vi direkt till stallet där Anton anslöt. Rindi var lugn och snäll att ta in, det är som att hon lugnat ner sig nu. 
 
Det blev ett pass i paddocken, Rindi kändes fin vilket är positivt just med tanke på att det är lite ojämt underlag och stundtals lite halt också. Ponnyn kan ha känning i muskeln genom att hon kan spänna sig på sånt underlag men Minette sa att hon kändes fin och som vanligt såg hon väldigt bra ut.
 
Minette kanske flyttar hemifrån snart. Vi har hittat en intressant lägenhet vi ska kolla på till veckan. Vart har alla år tagit vägen? Det var ju inte länge sedan Minette var tre veckor gammal och jag satt med min lilla bebbi på mormors bro i solskkenet där i början på maj. Minette var så lugn och nöjd och jag minns än idag hur jag oroades över att jag fått ett apatiskt barn. Med tiden lärde jag mig att det var Minettes mentalitet. Nöjd, lugn och glad. Så var hon som liten bebbi och så har hon varit upp genom åren. Jag är så stolt och glad för att hon är den hon är. Även om det smatidigt känns tomt och tråkigt samtidigt som roligt och spännande så fyller Minette tjugo år i april så det börjar bli dags att röra på sig. Jag flyttade när jag var sjutton år och efter det flyttade jag aldrig hem nåt mer. Jag har ju min minsta lilla skorv kvar hemma vilket känns bra. Annars hade det varit betydlgit värre att släppa iväg Minette, tror jag......
 
 
 Imorgon lördag har jag låsningen av Hippologum, tur jag fick följa med Hjalmarssons tidigare i veckan så nu känner jag mig trygg att jag kan alla dörrar. På söndag har jag utsläpp och lunchfodring och resten som står på schemat är bokföring, bokföring och mer bokföring. Nu är tanken att plocka fram lite räkor til fredagsmyset.