Så kommer årets sista dag. Det känns lite vemodigt då 2013 varit ganska bra. Vi har hela familjen varit friska, Rindi & Ronja har varit friska, LC hoppningen har gått bra med vinster och placeringar, (LB har gått inte bra). Nedan från prisutdelning LC i Vindeln när Minette och Rindi hoppade hemma förstapriset i Wallers Equestrians klass. 
Dressyren har gått frammåt med debut för Minette och Rindi i LC och LB med godkända procent (60 i LC) och där är målen för 2013 uppfyllda. Som parantes kan nämnas att Minette har på en lånad Thorano ridit LA regional dressyr med två andraplaceringar. Jag kommer alltid vara tacksam att Tova och Karin lånade ut sin fina ponny till Minette när Tova var på läger, Minette tyckte plötsligt att dressyr var jätteroligt och det verkar ha hållit i sig när hon hoppade över till Rindi ;) En klar highlight under året!
Carro har från och med höstterminen bytt skola och i och med det mår hon bättre och har fått många nya snälla kompisar. Carro fick även en mycket bra magister som på en gång gjort oss uppmärksamma att Carro kanske inte ser okej så vi har ånyo startat upp besöken på Ögonkliniken Nus för att eventuellt operera Carros skelning. Vidare har skolbytet gjort att Carro gjort stora framsteg i matten som varit så svår. 2013 bjöd på en fantastisk sommar vädermässigt med många roliga minnen. Jag bytte bil och fick tag i en verkligt bra bil jag gillar för billig peng. Inga större katastrofer ellet motgångar i lvrigt så som ni hör ett ganska bra 2013. 
 
Idag har jag och Carro varit i stallet själva därför att Minette har åkt med Anton till Skellefteå för myårsfirande. Både igår och idag har Carro ridit Hebel tillsammans med Alva H och Diana. Roligt med ridkonpis precis som stortjejjerna har ibland. 
 
Idag hade jag intag av hästar och dom gick komma in tidigt ca två - halv tre då jag inte ville att dom skulle bli rädda ute om nån börjar med smällare och raketer om nån börjar fira redan på dagen. Det var meningen att jag och Carro skulle åka tillbaka och kvällsfodra men snälla Jessica erbjöd sig att ta fodringen. Jag tackar och bockar och placerar mig nu i soffan. Tack allra bästa Jessica! Nu laddar jag uttag av hästar imorgon bitti istället ;) Ingen sovmorgon här inte! 
Det blev ingen fin middag ikväll. Jag och Carro åt rester sen igår. Det fanns två halva Roberto pizzor kvar så vi värmde dom i micron och sköljde ned pizzan med en butelj Pommac. Det blev vårat nyårslyx! 
Här nedan ser ni min och Carros gourmetmiddag framför tv:n. 
 
Slutligen från oss alla till er alla
GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR!