I går lördag fyllde Carro 18 år. Vi hade kalas hemma på Kungsgatan med smörgåstårta och bubbel innan vi gick över till Minette och Anton för att dricka kaffe och äta "vanlig" tårta. Eller vanlig tårta. Jag hade beställt en tårta av en dam som annonserat på Facebook. Måste säga att tårtan överträffade alla mina förväntningar både vad gällde utseende och smak. Det kan vara bland de godaste tårtor jag ätit. Väldigt saftig och god och tårtan hade en vacker färg på fyllningen. Jag hade lämnat in änskemål hur tårtan kunde se ut och resultatet blev ännu bättre än jag kunnat föreställa mig och jag tror nog tårtan gjorde succé då den fotograferades innan vi satt kniven i den. Om någon har behov av en fantastisk personlig tårta någon gång så hojta kan jag förmedla kontakt till Kristina. Bild på denna fina tårta finns längre ned. 
Det blev en massa bilder på Carro på hennes stora dag och kalasdeltagarna. Umeå bjöd på strålande väder denna specilla dag och det var så trevligt att sitta i trädgården hos Minette och Anton. 
 
På kvällen gick ungdomarna ut på Sjöbris, Båten och något nyöppnat ställe. Min kompis Eva kom förbi hos mig så vi fortsatte festa på smörgåstårtan och drack bubbel vilket känns idag men är det en stor dag och kalas/fest så är det. Minette och Anton var också ute i vimlet i Umeå i går och Minette var så gullig och ringde och väckte mig för att höra om Carro kommit hem. Jag har alltid ambitionen att vara vaken tills Carro är hemma men det är sällan numera jag orkar hålla mig vaken sent. 
 
Känns oerhört lyxigt att ha Ingird på sommarbete där hon sköter sig själv. Bara att slippa utsläpp, lunchningar och intag är jätteskönt. Inga klockor som måste ställas och inga tider som ska passas. Största vinsten är i alla fall att Ingrid får gå i flock med tre kompisar. Nu ska jag väl inte ropa hej ännu men Ingrid har inte haft nåt sår eller så efter bett eller sparkar vilket ju inte är sällsynt utan alltid brukar det ju bli nåt sår eller annat. 
 
Nedan en massa bilder, Carro poserar glatt med en flaska Smirnoff på några bilder. Detta kan behövas en närmare förklaring. I fjol somras hade Carro lånat Minette och Antons lägenhet för en fest eller var det kanske kompishäng? I alla fall när jag kom dit för vuxenkontroll så stod Smirnoff på bordet varvid Carro sen förklarade att: -"Det är Alicias"...... Vilket det kanske inte alls var. I alla fall kallades Carro lite gulligt och skämtsamt för "Smirre" efter detta. Vad passar då bättre än att kompisen Alicia pimpat en Smirnoff flaska i 18 års present till Carro i rosa glitter? Om det var Smirnoff i flaskan (var nån glittervätska) förtäller inte historien men det ligger väl i farans riktning liksom?!?