Idag har vi haft en klubbhoppning på Surf och Minette och Carro delade på styrningen av Rindi. Carro hoppade 70 och Minette 90 och idag visade Minette att gammal är äldst genom att nolla 90. Carro red riktigt bra men Rindi var både het och stark så det vart ett hinder som Carro fick ta om men inga bommar ner alls idag. När Minette ridit sa hon om lillasyster: -"Om Rindi var så het och stark med Carro, då är jag imponerad". Nedan Carro och Rindi: 
 
 
Minette hade koll på svansföringen och jag gillar att Rindi blir taggad och åt det hetare hållet då jag anser att hon hoppar bättre då. 
Nedan Minette och Rindi: 
 
 
 
Här delar den färgstarka Eva ut prisrosetter: 
 
Efter Surf åkte vi till Hippo för att kolla ponnyhoppningen och jag måste säga att det var väldigt skönt att slippa dra med Rindi ut efter vägen i detta skitväder. Fy bubblan för att stå i en transport och bli blöt och kall. Istället kunde jag i lugn och ro sitta lugnt på läktaren och kolla på tävlingen. Kompis Eva kom efter ett tag så när ungarna åkte hem stannade jag kvar och åkte sen hem med Eva via en sväng till Surf. 
 
Hemma lyste flitens lampa. Minette, Jennie och Karolina satt vid vårt köksbord med skoljobb. Jennies mamma hade tejpat en silhuette och jag gjorde en till tjejernas ljuslyktor som är affärsidéen i deras UF företag "Lys upp Umeå". 
 
Så här fina blir ljuslyktorna! Observanta ser Kolbäcksbron, Kulturväven, Umeåhjärtat, Grön eld och jag undrar om det är Rådhuset längst fram. 
 
Klistra in länken i din webbläsare så kommer du till företagets Facebooksida! 
https://m.facebook.com/profile.php?id=696629867121538