I helgen har vi tävlat på vår gamla förening Södra Umeå Ryttarförening, SURF. Det är med mycket känslor jag entrar anläggningen då det var här Rindi stod uppstallad de första 4,5 åren, den mesta av Minettes ponnytid med Rindi var på Surf. Alla miljoner ridpass på de banor vi idag red på. Alla timmar Rindi varit i ridhus. Samma ridhus jag så vördnadsfullt klev in i denna helg. 
Extra roligt var det att Mia och hennes pojkvän kom och hejade på oss idag. Minette och Mia hade så roligt med sina ponnyer några år på Surf. 

i går red vi 1,10 och efter en felfri grundomgång rider Carro till sig 0,01 sekunders övertid. Maxtiden var 69 sekunder och Carro dammar in med 69,01. Nåja bara skratta åt och ta nya tag. Denna klass var även första klassen i distriktsmästerskapet fär juniorer/youngrider. Med blick på startlistan söndag för sista DM klassen som gick i 1,15 låg Carro tvåa. Vi hade redan under veckan tänkt skippa DM vilket vi gjorde. Eftersom vi inte tränat den höjden så tänkte vi om och safe:a med 1,10 som Carro startat flera gånger. Vi har just inte tränat högre heller så egentligen var valet lätt. Det var smart då Carro och Ingrid hoppade till sig en placering idag söndag. Felfri räckte till en fjärdeplats i klassen där det skramlade en hel del bommar. 

ingrid börjar bli ganska van att åka på tävling. Så okomplicerad häst att ha med. Går rakt in i transporten, står snällt i släpet under resa och på tävlingsplatsen, väntar med att gå ut till det är varsågod. Lugn och trygg på framridning och framhoppning. 
Surf hade arrangerat en bra tävling. Älskar framhoppningen, hur lyxigt är det inte att ha två framhoppningsbanor att välja på? Dessutom ett helt ridhus att rida fram i? 
Nedan lite blandade bilder från helgen. 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej